Dermot Kennedy kommer til Danmark

Dermot Kennedy kommer til Danmark

11. oktober 2022

Den irske singer-songwriter med den store stemme gæster K.B. Hallen i København fredag den 10. marts 2023.

Den 4. november udgiver Dermot Kennedy sit andet album Sonder, som markerer et nyt kapitel i den succesfulde kunstners karriere. Albummet lander i kølvandet på tre hæsblæsende år, hvor den unge irer, siden udgivelsen af sit debutalbum i 2019, har set sin fanbase eksplodere ligesom de efterhånden svimlende streamingtal.

Kennedy har været gavmild med smagsprøver på det kommende album, hvorfra lead-singlen ”Something to Someone” allerede har rundet mere end 20 millioner streams. Tracklisten tæller også klaverballaden ”Innocence and Sadness” og pop-bangeren ”Kiss Me”, som han har skrevet sammen med Dan Smith fra Bastille, KOZ (Kendrick Lamar, Dua Lipa) og Steve Mac (Pink, Ed Sheeran).

Roden i Dermot Kennedys musikalske virke ligger dog i live-universet. Han startede med at optræde på gaden med sin guitar, og hans erfaring som omvandrende troubadour har kastet en autenticitet af sig, som også er at mærke, når han i dag spiller i udsolgte arenaer.

GAFFA kaldte ham ”fortrinlig”, da han i 2019 optrådte i teltet på Tinderbox, og Shawn Mendes, Dua Lipa og Taylor Swift er alle selverklærede fans. Der er nok at se frem til, når Dermot Kennedy synger K.B. Hallen op med sit nye album i bagagen fredag den 10. marts 2023.

Det officielle billetsalg starter fredag 14. oktober 2022 kl. 10.00 via billetlugen.dk.

Modtagere af DTD Concerts’ nyhedsbrev har dog allerede fra onsdag den 12. oktober kl. 10.00 mulighed for at købe billetter i pre-sale. Tilmeld dig nyhedsbrevet HER.

Fredag den 10. marts – K.B. Hallen, København

No Comments

Leave a Reply