14-årig superstjerne indtager Store VEGA

14-årig superstjerne indtager Store VEGA

14-ÅRIGT INTERNETFÆNOMEN KOMMER TIL DANMARK

Fortællingen om Jacob Sartorius er en rigtig solstrålehistorie. Det er fortællingen om en ung dreng, der gik fra at være mobbeoffer til international popstjerne. Som 11-årig lavede han et kort videoklip på app’en Vine, hvor han forklarede hvordan han blev mobbet på grund af sin kærlighed til musicals. Videoen gik viralt, og det var startskuddet til Jacob Sartorius’ popularitet i den online verden.

Rolf Jacob Sartorius blev født i sydstaten Oklahoma i USA, men blev bortadopteret og opvoksede i Virginia hos sine adoptivforældre. Efter Jacob Sartorius blev en internetsensation med sin Vine om mobning, begyndte han at poste flere videoer på den kendte app. Det var dog først da han blev en del af det online musikfællesskab Musical.ly, at han for alvor blev berømt. Her lip sync’ede han kendte sange og uploadede videoer af det. Hans følgere kunne lide det, og der blev flere og flere – faktisk endte Jacob Sartorius med at have 14 millioner følgere på Musical.ly.

På grund af sin online berømmelse, fik pladeselskabet T3 Records øje på Jacob Sartorius, og indgik en pladeaftale med det unge internetfænomen. I januar i år udkom debutalbummet ”The Last Text” således, hvoraf singlen ”Sweatshirt” lå på Billboards Hot 100-liste. Også singlen ”Hit or Miss” gik direkte ind på de amerikanske hitlister, og det amerikanske nyhedsmedie Business Insider spåede Jacob Sartorius til at kunne ”være den næste Justin Bieber”.
 
Efter en mini-turné i USA, hvor Jacob Sartorius optrådte i seks byer, er det nu tid til at besøge det store udland, hvor han vil optræde i syv lande gennem 2017. Og vi er så heldige, at Danmark er et af de lande. Du kan altså godt glæde dig til oktober, hvor Jacob Sartorius besøger Store VEGA i København med sin smørbløde stemme og velproducerede popsange.