2 koncerter med Devin Townsend Project i 2017

2 koncerter med Devin Townsend Project i 2017

Canadiske Devin Townsend er en sand og dybt original guitar-virtuos, der mestrer alskens stærkt betagende afarter af progressiv rock og metal.


Devin Townsend slog oprindeligt sine folder i ekstremmetal-bandet Strapping Young Lad, der i dets levetid (1994-2007) nåede at udgive fem album, hvoraf "City" (1997) sikrede gruppen en stor stjerne i undergrundsmiljøet, og "The New Black" (2006) blev svanesangen. Townsend, der da også indledningsvist kørte Strapping Young Lad som et soloprojekt, besluttede i kølvandet på den sidste udgivelse at forfølge en solokarriere i eget navn og opløste derfor bandet. 

Allerede i Strapping Young Lad-tiden havde han udgivet adskillige soloalbum, men nu tog udskejelserne på egen hånd for alvor form - som solokunstner og som ankermand i The Devin Townsend Band er det blevet til stribevis af stærkt lovpriste udgivelser, men allermest anerkendt er velsagtens mandens arbejde i det nuværende Devin Townsend Project. 

En generøs håndfuld meget anmelderroste album er det blevet til i dette regi, og ikke mindst er Townsends alsidighed som musiker, sanger og sangskriver blevet fremhævet - manden har således i anden halvdel af sin karriere uden tøven favnet så vidt forskellige genrer som hård rock, progressiv metal, new-age og ambient musik såmænd og på forunderlig vis gjort dem til sine egne. I skrivende stund er han i fuld færd med at lægge sidste hånd på det syvende Devin Townsend Project-album, der udkommer i september 2016 og har fået titlen "Transcendence".

Du kan godt begynde at glæde dig til foråret, hvor Devin Townsend Project slår folderne forbi VoxHall i Aarhus den 22. februar og Amager Bio i København den 5. marts. 

Med sig som special guest er amerikanske Between The Buried And Me og supporten bliver leveret af norske Leprous. Det bliver en konge-aften, det er helt sikkert!