Above & Beyond vender tilbage til Store VEGA

Above & Beyond vender tilbage til Store VEGA

TRANCEMASTODONTER TIL DANMARK

Nu behøver fans af progressiv trance ikke tage til Anjunastranden i Goa når vinterkulden står for døren senere på året. Britiske Above & Beyond besøger nemlig Store Vega den 17. december med deres mangefacetterede housemusik og med en ny plade i bagagen.

Bag Above & Beyond gemmer sig Jono Grant, Tony McGuinness og Paavo Siljamäki. De tre herrer stiftede bekendtskab med hinanden tilbage i år 2000, og har udover deres trance act stiftet de Londonbaserede EDM-pladeselskaber Anjunabeats og Anjunadeep hvorfra alle deres udgivelser udkommer. Samtidig har Grant, McGuiness og  Siljamäki  haft en ugentlig radioudsendelse siden 2004, først ”Trance Around The World”, og nu ”Group Therapy Radio”, hvor hvert program finder sted i forskellige lande rundt om i verden.

Af Above & Beyonds mere kendte numre kan nævnes titelsangen fra 2015-albummet ”We’re All We Need” med Zoë Johnston på engleblid vokal, samt remixet af London Grammars ”Wasting My Young Years”. I juni måned i år udkom det femte studiealbum med titlen ”Acoustic II”. Om dette album har Tony Mcguiness udtalt, at: ”Det akustiske projekt er en måde at mødes som de musikere, vi var før i tiden. Og vi har en tendens til at skrive akustisk alligevel – vi smækker ikke bare lidt vokal over noget dancemusik. Sådan arbejder vi ikke”. På skæringen ”All Over The World” kan man i øvrigt nyde danske Alex Vargas på hjerteskærende smuk vokal. ”Acoustic II” er en sanselig oplevelse, hvor man som lytter kan forvente at flyde helt væk i den atmosfæriske musik.

Det akustiske element bliver dog pakket væk for en stund, således at publikum i Store Vega den 17. december kommer til at opleve bandet for fuld udblæsning og hvor der både vil være plads til at hoppe og danse og samtidig lade sig opsluge af Above & Beyonds forførende tranceunivers.