Band Of Horses på tour med nyt album

Band Of Horses på tour med nyt album

DE AMERIKANSKE INDIEROCKERE ER BLEVET VOKSNE

Med udgivelsen af debutalbummet ”Everything All The Time” i 2006, blev Band Of Horses hurtigt placeret på landkortet som det nye, solide indierockband i USA. Opfølgerne ”Cease To Begin”, ”Infinite Arns” og ”Mirage Rock” gav os singler som ”The Funeral” og ”No One’s Gonna Love You”. Udgivelserne blev alle hyldet som solide rockalbum af anmeldere såvel som af fans og førte bandet på turnéer verden over, med prominente kunstnere som Neil Young og My Morning Jacket.

Forsanger Ben Bridwell er den uomtvistelige primus motor i Band Of Horses. Udover at skrive al lyrik til bandets følsomme, country-twistede indierock, er han det eneste tilbageblivende bandmedlem siden debuten. Den nuværende konstellation har dog været i spil siden den grammy-nominerede ”Infinite Arms” og består – udover Bridwell – af Ryan Monroe, Tyler Ramsey, Bill Reynolds og Creighton Barrett.

Band Of Horses’ femte udspil har fået titlen ”Why Are You OK?” og udkom på Interscope Records den 10. juni i år. Pladen er produceret af Jason Lytle fra kultindiebandet Grandaddy, og har ingen mindre end Rick Rubin med som executive producer og mentor.

Med ”Why Are You OK?” starter Band Of Horses på et nyt kapitel i bandets historie. Tidligere blev bandmedlemmer skiftet ud, og hvert album skulle gerne optages i nye, mærkelige omgivelser, så isoleret fra omverdenen som muligt. Den nu 38-årige Bridwell er gift og har fire døtre. Han er blevet voksen, og med dette album havde han ikke behov for at isolere sig for at indspille. Derimod blev sangene skrevet i hans studie hjemme i familiens garage i South Carolina.

Resultatet af dette nye kapitel i bogen om Band Of Horses er, at det er et voksent band, der snart kommer til Danmark igen. Bandets leveregel er, at hvis du omgiver dig med mennesker, du elsker, skal alting nok gå.

Efter et festivalbesøg på dette års velbesøgte Tinderbox, er der allerede sat et nyt kryds i kalenderen for bandet og deres fans. Og det kommer uden tvivl til at gå over al forventning, når Band Of Horses omgives af deres fans i DR Koncerthusets store koncertsal næste år.

Kalender
Aktuelle koncerter