Ben Harper giver koncert i Koncertsalen

Ben Harper giver koncert i Koncertsalen

KOMOS FESTIVALS HOVEDNAVN FLYTTES TIL KONCERTSALEN

Arrangørerne bag den netop aflyste Komos Festival har arbejdet hårdt for fortsat at kunne præsentere flere af navnene fra årets Komos Festival rundt omkring i landet. Endnu en koncert er på plads, og Komos kan nu afsløre, at et af festivalens hovednavne, Ben Harper, giver solokoncert i Koncertsalen i DR Koncerthuset lørdag den 23. juni.

I sidste uge kunne arrangørerne bag Komos Festival fortælle, at en afgørelse fra Fredningsnævnet har spændt ben for afholdelsen af årets Komos Festival, der skulle have fundet sted i Kongens Have den 22. og 23. juni. I samme ombæring kunne arrangørerne dog berette, at dele af festivalen består som koncerter rundt om i landet. Besøg fra George Clinton, Jason Isbell og Lucky Chops er allerede blevet annonceret som dele af "Komos Presents" koncertrækken, og nu tilføjes endnu et navn fra årets festivalplakat. Det er nemlig lykkedes arrangørerne at sikre besøg fra et af årets hovednavne, Ben Harper, der giver solokoncert i Koncertsalen i DR Koncerthuset lørdag den 23. juni.

Som en af verdens mest anerkendte og elskede sangere og sangskrivere har Ben Harper igennem sin karriere høstet stribevis af anmelderroser og priser. Hele tre Grammy-priser og 13 studiealbums er det blevet til over årene, og det er et storslået arsenal af sange, Ben Harper har med sig i tourbussen. Harpers eminente bagkatalog er præget af hans opvækst i bedsteforældrenes musikforretning og spænder over mange genrer - fra det skrøbelige folk'ede mesterværk ‘Waiting On An Angel’ til den reggae-vuggende støjeksplosion ‘With My Own Two Hands’.

Det officielle billetsalg starter fredag den 6. april kl. 10.00 via DRbillet.dk

OBS!
Billetter købt til Komos Festival i Kongens Have hos den officielle billetudbyder, Billetlugen, refunderes af Billetlugen. Billetlugen tager kontakt til billetkøbere via e-mail. Grundet omstændighederne har Komos også valgt at tilbagebetale det gebyr, der er lagt på billetkøb. Spørgsmål kan rettes til Billetlugens kundeservice på telefon +45 70 263 267 eller via e-mail til kundeservice@billetlugen.dk