Björk bringer spektakulært teaterkoncertformat til Danmark

Björk bringer spektakulært teaterkoncertformat til Danmark

Björk tilføjer tre skandinaviske shows til sin Cornucopia-turné, der er udråbt til sangerindens ”mest overdådige sceneshow til dato”

Björk har offentliggjort tre skandinaviske optrædener med sit Cornucopia-show i Oslo, København og Stockholm.

Cornucopia bygger på Björks seneste album ’Utopia’ og er blevet udråbt som hendes ”mest overdådige koncert til dato”, og det er sangerindens første produktion nogensinde, der involverer kunstnere og teaterfolk. Cornucopia byder på digitale visuals skabt af mediekunstneren Tobias Gremmler, scenografi af Chiara Stephenson, et islandsk 50-personers kor, fløjtenistseptet Viibra, en harpist, slagtøj  og en række skræddersyede instrumenter, der implementeres i det innovative surround sound-scenedesign. Björk selv optræder fra et speciallavet rumklangskammer, der efterligner, hvordan hun optager sin stemme. De specielt fremstillede kostumer til Cornucopia-castet er designet af Balmain.

Cornucopia debuterede som et koncertophold på The Shed i New York City og modtog stjernespækkede anmeldelser af blandt andre Rolling Stone, der beskrev showet som en ”forestilling af banebrydende lyd og billeder”.

Billetter til Björk: Cornucopia Tour i Royal Arena kan købes fra fredag den 6. september kl. 10:00 via ticketmaster.dk. Det er en fuldt siddende koncert med nummererede siddepladser.