Bjergtagende serpentwithfeet i Lille VEGA

Bjergtagende serpentwithfeet i Lille VEGA

SERPENTWITHFEETS OVERJORDISKE FALSET HVIRVLER I VEGA

serpentwithfeet bjergtog dette års HAVEN Festival med sine gåsehudsvækkende fraseringer og uimodståelige charme. D. 11. november er det Lille VEGAs tur til at blive overrumplet af hans musikalske magtdemonstration. 

Det er så godt som umuligt ikke at overgive sig til serpentwithfeets utallige evner, når han går på scenen. Den amerikanske vidundermager har talent for at interagere med publikum på humoristisk vis, inden du bliver suget ind i hans hjerteskærende univers.

Da serpentwithfeet aka Josiah Wise spillede på HAVEN Festival i august smækkede GAFFA fem stjerner efter koncertoplevelsen og skrev bl.a.: ”For serpentwithfeet er en helt overjordisk fænomenal vokalist. Han går op og ned og til højre og venstre og rundt og hen og over, og han gør det med en nærmest provokerende lethed.”

Debutalbummet soil veksler mellem stille intimitet og storslåede følelsesudbrud. Det er en genreleg, hvor gospel og R&B elementer sammenflettes med elektroniske indslag i takt med, at hans falset bliver bakket op af strygearrangementer og korstemmer.

Det er let at høre, at queer-artisten har en fortid som gospelsanger og klassisk vokalist. Nu har han fundet sig godt til rette på New Yorks homoseksuelle undergrundscene, hvor han boltrer sig med sin eksperimenterede kreativitet.