Britisk darling vender tilbage efter 3 års stilhed

Britisk darling vender tilbage efter 3 års stilhed

BRITISK DARLING VENDER TILBAGE EFTER TRE ÅRS STILHED

Tom Odell brød gennem den britiske radiosfære med singlen ”Another Love” i 2012. Pigerne dånede over den lyshårede troubadour, mens anmelderne hurtigt kom med sammenligninger af kunstnere som Jeff Buckley, Coldplays Chris Martin og Ben Howard. Debutalbummet ”Long Way Down” udkom i 2013 og sendte Odell på en turné, der blandt andet ramte både NorthSide og Lille VEGA samme år. Nu, tre år senere, er han klar med sit andet studiealbum og den dertilhørende ”No Bad Days”-turné, der tager ham forbi Danmark til november.

Thomas Peter Odells musikalske talent kom allerede til syne i en ung alder, da han spillede klassisk klaver som syvårig og lærte sig selv at skrive sange i en alder af 13 år. Som teenager studerede Odell på Brighton Institute of Modern Music og brugte sine aftener på at slæbe sit keyboard rundt til open mic-arrangementer. I 2012 bar anstrengelserne frugt, da sangerinden Lily Allens pladeselskab, In The Name Of, skrev kontrakt med den da 22-årige Odell med begrundelsen, at hans sceneoptræden mindede Allen om David Bowie. 

Fra 2013 og frem til nu har der været en smule stille omkring den talentfulde singer/songwriter fra Sydengland. Det er blevet til en del koncerter, primært i hjemlandet, men ingen nye udgivelser. Ind til nu. Albummet ”Wrong Crowd” udkommer den 10. juni og er co-produceret af Odell selv i samarbejde med Jim Abbiss, der tidligere har arbejdet med kunstnere som Adele og Arctic Monkeys. Om albummet har Tom Odell udtalt, at det handler om en mand, der længes efter sin barndom og leder efter en uskyld i den perverse verden, han er vokset op i.

Der er altså lagt i ovnen til en stor oplevelse med en sanger med noget på hjerte, og en fænomenal tilstedeværelse på scenen, når den nu ældre Tom Odell gæster Store VEGA til efteråret.

Kalender
Aktuelle koncerter