Broken Social Scene vender tilbage

Broken Social Scene vender tilbage

Efter ni år vender Broken Social Scene tilbage til København.

Det legesyge indierock-kollektiv Broken Social Scene har været alt fra 6 til 19 medlemmer, og er kendt for at lade alle medlemmernes inspirationer skinne igennem i musikken. Den 9. august gæster de Amager Bio.

Kollektivet tog en lang pause efter 2010, efter de bl.a. havde givet koncerter i Danmark, og vendte så småt tilbage i 2015. I 2018 turnerede Broken Social Scene med deres seneste JUNO-nominerede album ’Hug Of Thunder’, og 2019 er kickstartet med førstesinglen ’All I Want’ fra ep’en ’Let’s Try The After Vol. 1 EP’, der udkommer senere på året. Bandleder Kevin Drew fortæller om projektet: “The point is to keep going. We have more to give”.

Grundlaget for Broken Social Scene blev lagt af Kevin Drew og Brendan Canning i slutningen af 90’erne sammen med medlemmer af Metric, Do Make Say Think, Stars samt Grammy-nominerede Feist. Med debuten ’You Forgot It In People’ var de med til at definere indierock-æraen i Canada. Med fem album i bagagen har bandet solgt mere end en million eksemplarer på verdensplan, og desuden har de vundet tre JUNO-Awards og været nomineret til fem.