Christopher spiller eksklusiv koncert i Falkoner Salen

Christopher spiller eksklusiv koncert i Falkoner Salen

Det er en unik mulighed, der byder sig for de danske fans af Christopher, når den populære sanger den 21. november spiller i Falkoner Salen i København. Koncerten bliver nemlig Christophers eneste indendørs headliner i hele 2020.

Med mere end 1 milliard streams på CV’et kan der ikke herske nogen tvivl om, at Christopher er en af landets absolut største popstjerner. Det er der nok heller ikke mange, der sætter spørgsmålstegn ved, for siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som “Nothing In Common”, “Against The Odds” og titelnummeret “Colours”, har han været med til at definere det danske musiklandskab - både på plade og ikke mindst som en højt elsket live-performer.

Siden debutalbummet har den danske charmør udgivet de tre album ‘Told You So’ (2014), ‘Closer’ (2016) og sidste års ‘Under The Surface’. Vi har som lyttere ikke bare fulgt en kunstner i konstant udvikling, men også en ung knægt, der er blevet voksen, og på grund af Christophers altid ærlige tilgang til sangskrivningen, har netop den udvikling skinnet igennem musikken. I en bevægelse længere væk fra de dansable og ungdommelige pop-bangere over mod mere eftertænksomme ballader, har Christopher på ‘Under The Surface’ tilføjet sin musik endnu mere ærlighed og en endnu større dybde. 

Jeg vil vise folk, at jeg kan andet end at få dem til at danse. Jeg kan også fortælle en personlig historie, man bliver rørt af, har han blandt andet udtalt om sin musikalske og personlige rejse, som man selvfølgelig også vil kunne mærke til hans koncert i Falkoner Salen.

Annonceringen af Christophers eneste indendørs headliner i 2020 kommer i kølvandet på udgivelsen af hans første single siden ‘Under The Surface’, som udkom i januar og bærer titlen “Ghost”. Da han i sin tid slog de første toner til sangen an, vidste han, at han havde fat i noget ganske særligt, og nummeret blev endnu et naturligt skridt videre i Christophers musikalske færden. “Ghost” vidner om flere udgivelser fra Christopher i den kommende tid, og mens resultatet af den intense skrivefase følger den eftertænksomme linje fra sangene på ‘Under The Surface’, har han samtidigt eksperimenteret med et mere organisk lydbillede, blandt andet skabt med håndspillede instrumenter.

Med koncerten i Falkoner Salen kan de danske Christopher-fans altså se frem til et eksklusivt møde med en popstjerne i topform, som vil vække sine personlige fortællinger og ukuelige lyst til at røre folk til live i bogstaveligste forstand. Christopher er gang på gang blevet rost for sin smittende spilleglæde og lige dele professionelle og ærlige optrædener. Han er en “fuldblods entertainer,” har Gaffas anmelder før slået fast, mens BTs anmelder kaldte ham en “overlegen popprins” oven på hans brag af en koncert på sidste års Smukfest.

Koncerten med Christopher finder sted i Falkoner Salen den 21. november 2020. 

Billetsalget starter mandag den 10. februar kl. 10.00 via ticketmaster.dk

Kalender
Aktuelle koncerter