Cold Specks giver koncert i Aarhus og København

Cold Specks giver koncert i Aarhus og København

Cold Specks, der tidligere har gæstet Danmark med stor succes, betegner selv sin musik som ”Doom Soul”. En fusion af sparsom blues-folk og gotisk gospel, hvor akustiske guitarer krydret med en imponerende vokal går lige i hjertet og får gåsehuden frem.

Med sange som tager udgangspunkt i mørket, der findes i sjælens sprækker og afgrunde reflekterer Cold Specks over livet og kærligheden. Cold Specks musikalske univers er på en og samme tid ufatteligt smukt, skræmmende og hjerteskærende, men en ting er sikkert – det er uundgåeligt for lytteren at overgive sig til. 

Bag kunstnernavnet gemmer sig den canadiske soul pop-sangerinde Al Spx, som i virkeligheden også er et dæknavn for den private musikers fødenavn. I 2012 imponerede hun anmeldere med sit debutalbum I Predict A Graceful Expulsion. 

Nu, fem år, og et andet album ved navn Neuroplasticity, senere er hun kun vokset til større international anerkendelse og stor popularitet verden over. 

Gennem årene har hun samarbejdet med navne som Moby og Swans, samt turneret og optrådt til prestigefyldte koncerter, som f.eks. Joni Mitchells 70års fødselsdag i Massey Hall. 

Kalender
Aktuelle koncerter