Common indtager Store Vega

Common indtager Store Vega

Den Oscar-vindende rapper og poet besøger København til september

Lonnie Lynn fra Chicago har udsendt plader under navnet Common siden 1992 og har fra begyndelsen stået for poetisk, social bevidst og intelligent rap. Hans poesi har desuden skaffet ham en invitation til Det Hvide Hus fra Michelle Obama, og i 2015 vandt han både en Golden Globe og en Oscar for sangen ”Glory” fra filmen ”Selma”.  Søndag den 8. september er det dog København, der sætter den røde løber op, når den prisvindende rapper folder sig ud i Store Vega.

Common er en forrygende historiefortæller, der ynder at blande sine politiske budskaber med referencer til popkultur og dybfølte kærlighedssange af en kaliber, hvor ikke mange af hans kolleger kan følge med. Han er samtidig en performer af Guds nåde, der ikke er bleg for at blande en god del humor ind i sit show.

Sidst Common gæstede Danmark var masser af roser fra den danske presse, og Soundvenue gav seks stjerner under overskriften: ”Showmanship af højeste karat”. Her leverede den stagedivende rapper alt fra en hyldest til J Dilla og en serenade til en kvindelige koncertgænger til klassikere som ”I Used To Love H.E.R.”, ”Get ’Em High”, ”The Light” og ”Love of My Life”.

Den kommende danske koncert er en del af Commons ”Let Love Tour”, hvor rapperen følger op på udgivelsen af sin selvbiografi, ”Let Love Have the Last Word”, med et nyt album, der er inspireret af og følger op på de tanker, han har gjort sig om kærlighed og sit eget liv i skriveprocessen. Det kommende album er rapperens første siden det roste ”Black America Again” album fra 2016.

Så Common har både ny musik og sin første danske koncert i fem år på tegnebrættet, og det hele kulminerer, når den amerikanske poet, skuespiller, forfatter, aktivist og rapper går på scenen i Store Vega til september for endnu engang at vælte huset med sine politisk bevidste, humoristiske, dybfølte og altid underholdende rim.

Common kan opleves i Store Vega søndag 8. september, og billetter kan købes via Ticketmaster.dk fra fredag den 14. juni kl. 10:00.

Koncerten er en Down The Drain Concerts produktion

Kalender
Aktuelle koncerter