Debutkoncert med The Black Queen i DK

Debutkoncert med The Black Queen i DK

Inden The Black Queen blev et band i sin egen ret, begyndte synth-pop-trioen som et sideprojekt. 
I 2011 stak Greg Puciato, Dillinger Escape Plans vokalist og Steven Alexander (Lydtekniker for DEP, Nine Inch Nails, Ke$ha) hovederne sammen, og begyndte at skabe en musik, der var temmelig anderledes fra udgangspunkterne. Senere samme år fik de multiinstrumentalisten Joshua Eustis (NIN, Puscifer) med.

Puciato har længe haft en stor interesse for elektronisk musik, og har med The Dillinger Escape Plan været med til at lave coverversioner af Massive Attack, Depeche Mode og Aphex Twin, og han var også en beundrer af Eutsis' arbejde i det felt med Telefon Tel Aviv.

I løbet af nogle år skruede Puciato, Alexander og Eustis mere og mere op for The Black Queen, og debuterede i 2015 med balladen 'The End Where We Start', hurtigt efterfulgt af 'Ice to Never'. 

Stilen var lagt og den pegede mere på Telefon Tel Aviv end Dillinger Escape Plan, og viste en version af Puciato, som nok var mere tilbageholden, men som indeholdt mindst ligeså meget feel. I 2016 udkom debutalbummet 'Fever Daydream' og med det begyndte trioen også at optræde, hvilket københavnerne kan få glæde af, når de rammer BETA 8. oktober i år.

The Black Queen (US)
8. oktober kl. 21 i BETA
140 kr. i forsalg // 170 kr. i døre

Kalender
Aktuelle koncerter