Den elektroniske popkomet LYDMOR annoncerer Danmarks turne & ny remix ep

Den elektroniske popkomet LYDMOR annoncerer Danmarks turne & ny remix ep

I øjeblikket kulminerer de sidste 10 års arbejde for LYDMOR. Hun har netop afsluttet en lang Europatour, der i marts 2019 sluttede i DRs Koncerthus, hvor hun leverede en magisk cocktail af sit storslåede visuelle sceneshow og hendes tryllebindende historiefortællende elektropop.

”Uanset om det stod på skarpskåren electropop eller stille sange på flygel, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende” - Soundvenue (*****)

Efter stor efterspørgsel på det anmelderroste neon-show har LYDMOR derfor ønsket at tage på en turné på udvalgte spillesteder i Danmark i efteråret 2019.

17.10 – København - Vega
19.10 – Ålborg - Studenterhuset 
24.10 – Svendborg - Harders
25.10 – Odense - Posten
26.10 – Aarhus - Atlas

LYDMOR har til manges overraskelse flere udgivelser bag sig. ‘A Pile Of Empty Tapes’, i 2012, og ‘Y’, i 2015. Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare. På nippet til at opgive musikdrømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossander i 2016 sin kuffert, og rejste alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghai dannede fundamentet for den fortælling, der i September 2018 manifesterede sig i hendes gennembruds album ”I told you I´d tell them our story” fra september 2018.

Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende LYDMOR, der i 2018 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tour rundt i hele Europa og UK.

22. april 2019 udgiver LYDMOR desuden en remix ep under titlen "The Story Remixed", hvor 4 kunstnere heriblandt Farveblind & Sune Rose Wagner (The Raveonettes) har sat deres præg på numre fra hendes seneste album.

I forsommeren 2019 kan LYDMOR desuden opleves som både komponist og optrædende på Aarhus Teaters opsætning af den Græske Tragedie ”Orestien”.

Kalender
Aktuelle koncerter