Den fremadstormende, tyske popstjerne Kim Petras kommer til Danmark

Den fremadstormende, tyske popstjerne Kim Petras kommer til Danmark

Oven på et begivenhedsrigt efterår udvider den tyske popstjerne Kim Petras sin Clarity tour og spiller sin første danske koncert i Store VEGA den 27. januar 2020.

Da den L.A.-baserede, tyske sangerinde Kim Petras i 2017 udgav sin første single ”I Don’t Want It At All”, tog hun hul på en anmelderrost karriere. Selvom det kun lige er begyndt for den unge kunstner, har hun allerede fået stor bevågenhed for sine glitrende pop-numre og solide samarbejder med artister som Charli XCX og SOPHIE.

Petras har altid gjort tingene på sin egen måde. Mens mange artister vælger at dedikere sange eller hele album til juletiden, valgte Petras sidste år at udgive første del af det Halloween-inspirerede EP-projekt Turn off the Light: En samling dystre pop-sange med titler som ”Boo! Bitch!”, ”Tell Me It’s A Nightmare” og ”TRANSylvania”, der fungerer ligeså godt på dansegulvet, som når du sidder alene derhjemme med lyset slukket. Den 1. oktober – et år efter første del – landede Vol. 2, som føjede yderligere ni kuldegysningsfremkaldende numre til udgivelsen.  

Når den fremadstormende stjerne til januar kommer forbi Danmark, er det imidlertid sangerindens første officielle album Clarity, der lægger navn til turnéen, som allerede er i fuld gang. Petras udgav i løbet af 2019 hele ni singler som forsmag på det 12 numre lange album, der landede i juni med stor ros til følge fra en lang række internationale medier – herunder amerikanske Pitchfork, som kaldte Kim Petras ”one of pop music’s brightest talents.”

Siden Kim Petras var teenager, har hun drømt om at blive en international popstjerne. Det er altså den drøm, hun nu har kæmpet sig til og udlever som en af tidens mest interessante nye popartister.

Koncerten finder sted i Store VEGA mandag den 27. januar 2020.

Billetter sættes i salg fredag den 18. oktober kl. 10.00 via Ticketmaster.dk