Ellie Goulding - Forum, 5. marts

Ellie Goulding - Forum, 5. marts

DEN ENGELSKE POPPRINSESSE INDTAGER FORUM MED NYT ALBUM

Ellie Goulding var kun 23, da hendes debutplade ‘Lights’ udkom i 2010, og den affødte hurtigt en hel håndfuld hitsingler hjemme i England. Det internationale gennembrud kom dog først i 2012, hvor ‘Anything Could Happen’ fra album nummer to, ‘Halcyon’, stormede hitlisterne både herhjemme og i udlandet.

I 2013 tog Bruno Mars hende med på turné som support, og senere samme år gav hun to koncerter i Danmark som headliner; først i Store VEGA og siden på den aarhusianske NorthSide-festival. Med kæmpehittene ‘Burn’ og ‘How Long Will I Love You’ i ryggen sang popprinsessen sidste år for 5.000 publikummer i TAP1.

Den nu 28-årige komet er kort sagt faret til himmels på rekordtid og hendes ørehænger-electropop er blevet sammenlignet med alt fra Katy Perry og Lykke Li til Florence and the Machine. Selv siger hun dog, at hendes musikalske forbilleder er ikoner som Björk og Joni Mitchell.

Ellie Goulding lagde sidste hånd på sit tredje album i juli måned, der er indspillet i Abbey Road Studios. Og der bliver noget at leve op til efter januars megasucces med ‘Love Me Like You Do’, der udkom som del af soundtracket til den populære film, ‘Fifty Shades of Grey’ - en single, som har ligget #1 i hele 70 lande. I sin blot 5 år lange karriere har hun i øvrigt til dato vundet 2 Brit Awards og opnået næsten en milliard streams sammenlagt på YouTube.

I august blev det annonceret, at førstesinglen på det kommende album hedder ‘On My Mind’. Singlen har ligget online siden igår og albummet ‘Delirium’ udkommer den 6. november. Så når Goulding til marts går på scenen i København – denne gang i Forum – bliver det utvivlsomt med en række nye kæmphits i bagagen.

Kalender
Aktuelle koncerter