Elvis in Concert - The Wonder Of You

Elvis in Concert - The Wonder Of You

VERDENSPREMIERE DIREKTE FRA GRACELAND

LIVE ON-SCREEN. ELVIS MED SYMFONIORKESTER LIVE PÅ SCENEN OG EN HELT SÆRLIG OPTRÆDEN AF PRISCILLA PRESLEY    


Elvis™ er den bedst sælgende soloartist i historien med et imponerende salg på over én milliard albums verden over og et bagkatalog på 31 film. Nu kan han opleves på en dansk scene i en live koncertoplevelse.
 
I maj 2017 – 50 år efter Elvis™ og Priscilla Presley blev gift – vil musikelskere få en chance, som mange er gået glip af – nemlig at opleve manden, som blev populærmusikkens fremtid, i en live koncertoptagelse med titlen The Wonder Of You. Publikum kommer til at opleve verdens mest genkendelige stemme akkompagneret af et komplet symfoniorkester live på scenen. Orkestret vil fremføre the King of Rock and Roll’s™ mest kendte “rockende” sange og hans fløjlsbløde hjerteskærende ballader – det hele sammen med en helt særlig personlig optræden af Priscilla Presley.
 
Efter udgivelsen af albummet If I Can Dream (Sony Music Legacy Recordings) i 2015, som toppede hitlisterne og solgte over en million eksemplarer i Europa og en planlagt opfølger med titlen The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra, kommer her muligheden for en eksklusiv koncertoplevelse med Elvis Presley på det store lærred, akkompagneret af et komplet symfoniorkester som del af en tour til 10 byer i Europa i maj 2017. Disse europæiske datoer ligger lige i hælene på 6 store koncertopsætninger i Storbritannien i november 2016.
 
Den kritikerroste udgivelse If I Can Dream, består lige som efterfølgeren, af arkivoptagelser med ”Kongens” stemme og nye orkester-arrangementer af nogle af hans største hits, samt masser af overraskelser inden for de genrer, som Elvis var eksponent for. Her er alt fra rock til gospel, country og ballader, der tilsammen skaber en helt overvældende og medrivende oplevelse.
 
If I Can Dream og The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra er begge produceret af Nick Patrick og Don Reedman med Priscilla Presley, Don Reedman og Elvis Presley Enterprises som executive producere.
 
Priscilla Presley, som selv vil være til stede på scenen til koncerterne, udtaler:
“Sikke en ære det er, at få lov til at producere og præsentere en live koncertoplevelse, som er en videreudvikling af, hvad der viste sig at blive et anerkendt og elsket album, akkompagneret af et højt estimeret symfoniorkester”
 
Priscilla Presley, som er skuespiller, producer, forfatter og iværksætter har medvirket til at gøre Graceland til en verdenskendt seværdighed og Elvis Presley Enterprises til en yderst succesfuld underholdnings-, licens- og handelsvirksomhed. Som skuespiller huskes Priscilla Presley specielt for sine roller i kult tv-serien ’Dallas’ og komedieserien ’Høj Pistolføring’.

Koncerterne vil være en musikalsk hyldest til legenden, hvis talent ikke står til diskussion, og som alle de mange år efter, fortsætter med at sætte verdensrekorder.

The Wonder of You, som livekoncert, er produceret af Elvis Presley Enterprises. Den europæiske koncert tour er produceret af GEA Live.
 
Det nye album The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra er sat til udgivelse fredag den 21. oktober 2016 via Sony Music.
 
FAKTA OM ELVIS PRESLEY:
·      ELVIS har solgt over 1 milliard plader, hvilket gør ham til den bedst sælgende soloartist nogensinde
·      ELVIS’ indspilninger inkluderer 150 albums og singler som har opnået guld, platin eller multi-platin status
·      ELVIS indspillede over 700 sange gennem sin karriere
·      ELVIS blev nomineret til Grammy Awards hele 14 gange, vandt 3, og har også vundet en Lifetime Achievement Award
·      ELVIS har medvirket i 31 spillefilm og musicals
·      ELVIS’ Aloha from Hawaii blev alene på TV set af 1,5 milliarder mennesker verden over – et seertal som overgik månelandingens!
·      ELVIS og PRISCILLA mødte hinanden i 1959 i Tyskland da ELVIS var i tjeneste for det amerikanske militær
·      ELVIS gav 636 udsolgte koncerter i træk i Las Vegas
·      ELVIS har aldrig optrådt I Europa

OM PRISCILLA PRESLEY
Priscilla Presley er skuespiller, producer, forfatter, iværksætter og tidligere gift med Elvis Presley. Hun er medstifter af Elvis Presley Enterprises, Inc. (EPE) – firmaet der gjorde Graceland Mansion i Memphis til en af de mest populære turistattraktioner i USA.

I 1979 blev hun med-bobestyrer af Presley ejendommen efter Elvis’ far, Vernon Presleys død. Under hensyntagen til deres fælles datter, Lisa Marie Presley, omdannede hun Presley ejendommen fra et potentielt aktiv til en fænomenalt succesfuld organisation bestående af det berømte Graceland Mansion, salg af merchandise, licenseringer til hele verden, live arrangementer, omrejsende udstillinger, og musik-, TV- og filmprojekter. Graceland, der blev åbnet for offentligheden i 1982, modtager 600.000 besøgende hvert år og blev for nylig kåret som ”bedste musikattraktion” i verden af USA Today ”10 Best Reader’s Choice Awards”.
Priscilla Presley arbejder fortsat som forvalter af Elvis Presleys kulturarv gennem hendes nære bånd til musik-, film og tv-produktioner, gennem opførelsen af det nye Guest House under Graceland resort hotel i Memphis, samt gennem salget af officielle Elvis produkter solgt verden over. I skuespilkarrieren har Priscilla Presley spillet rollen som Jenna Wade i den kult tv-serien ’Dallas’ og hun har spillet over for Leslie Nielsen i de 3 ’Høj Pistolføring’-spillefilm, som alle blev kæmpe succeser.
 
OM DON REEDMAN (Musikproducer)
Don Reedman (Australien) kom til England i 1969. Han arbejdede hos Carlin Music som professionel manager og forsynede mange kunstnere, inklusiv Elvis Presley, med sange. I 70’erne blev han en del af K-Tel, hvor han blev berømt for at producere opsamlingsalbums, som tilsammen har solgt 40 millioner verden over, inklusive ”Classic Rock” og ”Hooked on Classics’” serierne med medproducent Jeff Jarratt. Serierne vandt en Grammy Award og solgte over 15 millioner eksemplarer. I 90’erne fortsatte han succesen, og var co-producer på 4 platinsælgende albums for Michael Crawford, inklusiv duetten ”The Music of the Night” med Barbra Streisand, som blev nomineret til en Grammy Award. I slutningen af 90’erne producerede Reedman albummet ”Reload” for Tom Jones, som er stjernens bedst sælgende album til dato. I 2015 arbejde Reedman sammen med Priscilla Presley og Sony Music på Elvis Presleys symfoni-album ”If I Can Dream” som har solgt over 1 million eksemplarer i Storbritannien og Europa. Et nyt album er undervejs.