En sommeraften med Kim Larsen & Kjukken

En sommeraften med Kim Larsen & Kjukken

Den populære nationalskjald kan denne sommer opleves til to store koncertaftener i København og Aarhus

Kim Larsen & Kjukken glæder sig altid til sommeren som byder på koncerter under åben himmel i både Danmark, Norge og Sverige. Sommeren 2017 er naturligvis ingen undtagelse.

Da Kim Larsen tidligere på året satte billetter i salg til den igangværende efterårsturné, røg de så hurtigt, at der blev offentliggjort fem ekstrakoncerter – der også solgte ud inden for den første time, de var i salg. Så interessen for landets største sangskriver har nærmest aldrig været større, og da GAFFA oplevede Kim Larsen & Kjukkens turnéstart i august, kvitterede de med samfulde seks stjerner og ordene: ”Når lykken varer evigt: Larsen & Kjukken har aldrig været bedre”. 

Med sine fynske legekammerater i Kjukken starter Kim Larsen turbussen op i slutningen af maj og spiller skandinaviske koncerter over sommeren til slutningen af august. Koncerterne bliver en generøs musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog og vil dermed repræsentere sange fra hele den mere end 45 år lange karriere.

Denne sommer bliver der igen mulighed for at opleve Kim Larsen & Kjukken i absolut topform til nogle smukke sommeraftener:

Pinse-søndag den 4. juni 2017 – En sommeraften med Kim Larsen & Kjukken - Søndermarken, København

Lørdag den 1. juli 2017 – En sommeraften med Kim Larsen & Kjukken - Riisvangen Stadion, Aarhus

Koncerterne vil være opdelt i to sæt med indlagt pause.

KJUKKEN – bandet siden 1995 i nyere udgave 
Kim Larsen dannede Kjukken for 20 år siden – i 1995 – i Odense og har sammen med det fynske orkester en række udgivelser og koncertturnéer bag sig. Ni albumudgivelser, to koncert-DVD’er samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien.

Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jesper Haugaard (bas), Jens Langhorn (trommer) og Jørn Jeppesen (guitar). Karsten Skovgaard har været med siden opstarten af
Kjukken i 1995. Jesper Haugaard kom med i 2003, og i 2015 blev Jens Langhorn (tidl. Fielfraz) samt Kim Larsens impresario Jørn Jeppesen en del af bandet.

Kalender
Aktuelle koncerter