Energisk show fra Twenty One Pilots

Energisk show fra Twenty One Pilots

DEN ILTRE DUO ER KLAR TIL AT SLÅ BENENE VÆK UNDER FALCONER SALEN

Ohio-duoen Twenty One Pilots kalder selv deres musik for ”schizo-pop”, og det kan man egentlig godt forstå, når man lytter til deres skrupelløse sammenblanding af genrer, der former et fuldstændigt unikt udtryk bestående af både pop, rock, heavy, reggae og hiphop. Alt sammen i hænderne på Tyler Joseph og Josh Dun, der står for den usædvanlige kombination af trommer og keyboard.

Bandets fanskare er i løbet af det sidste år vokset eksplosivt i kølvandet på udgivelsen af deres fjerde album ”Blurryface”, der har kastet hitsinglerne ”Fairly Local”, ”Tear In My Heart” og ”Stressed Out” af sig.

Oprindeligt bestod Twenty One Pilots af de tre college-venner Tyler Joseph, Nick Thomas og Chris Salih, og navnet kommer fra teaterstykket ”All My Sons” af Arthur Miller. I 2011, to år efter udgivelsen af deres første album, forlod Nick og Chris imidlertid bandet på grund af travlhed med studierne, og Josh Dun, der var tidligere live-trommeslager for bandet House Of Heroes, trådte til. Siden har gruppen ikke set sig tilbage, og i GAFFAs femstjernede anmeldelse af duoens koncert i Berlin i februar i år, lød det blandt andet:

”Twenty One Pilots kommer for alvor til deres ret, når de spiler live og viser, at begge medlemmer er dygtige musikere og professionelle performere. Den sœrdeles tighte trommeslager Josh Dun hviler ikke et øjeblik på trommestikkerne, og Tyler Joseph springer rundt som en gorilla i et mini size-bur.”

Ud over de gode sange, er duoen i den grad berømte for deres enorme energiudladninger, når de giver koncert. Særligt Tyler Joseph er i sit rette element på scenen, hvorfra han gladeligt kaster sig i armene på publikum, kravler op på, hvad der nu er at kravle op på, eller laver backflips midt i sangene. Prøv selv, om du kan stå stille, når duoen indtager Falconer Salen til oktober. En koncert med Twenty One Pilots burde kunne gøre det ud for en tur i træningscentret den dag.