Energiske Paramore til Store VEGA

Energiske Paramore til Store VEGA

ENERGISKE PARAMORE TIL DANMARK


Paramore brød igennem på det kommercielle verdenskort med hits som ”Ignorance” og Twilight-soundtracket ”Decode”. Kvintetten fra Tennessee er blevet til en duo, og nu, efter fire års stilhed, er Paramore tilbage. Og det kaster både en førstesingle "Hard Times" fra et kommende album "After Laughter" og en omfattende turné af sig, der blandt andet fører bandet forbi Københavns Store VEGA allerede til juli.

Da forsangerinden Hayley Williams var bare 13 år gammel flyttede hun til byen Franklin med sin familie. Her mødte hun brødrene Josh (guitar) og Zac Farro (trommer), og Paramore blev skabt, sammen med vennerne Jeremy Davis (bas) og Jason Bynum (guitar). Williams tog sanglektioner hos den kendte vokallærer Brett Manning, der har trænet sangere som Taylor Swift, Miley Cyrus og Leona Lewis. Og det er da også den stærke vokal, der er i centrum på Paramores energiske, hårdtslående rock. 

Paramore udgav deres første album da bandmedlemmerne stadig var unge teenagere, nemlig ”All We Know Is Falling” tilbage i 2005. Albummet slog aldrig helt igennem – det gjorde opfølgeren ”RIOT!” fra 2007 til gengæld, med blandt andet den emo-punkede single ”Misery Business”. Det var dog først med ”Brand New Eyes” i 2009, at Paramore for alvor høstede succes med singler som den romantiske ”The Only Exception”, den No Doubt-esque super-single ”Ignorance” og Twilight-hittet ”Decode”. I 2013 udkom Paramores fjerde album, der var selvbetitlet og blandt andet indeholdt den Fall Out Boy-inspirerede ”Still Into You” og den energiske førstesingle ”Now”. 

I 2015 blev Paramore reduceret til en duo, da kun sangerinde Hayley Williams og guitarist siden 2007, Taylor York, ikke har forladt bandet i løbet af de sidste år. Duoen begyndte at arbejde på nyt materiale i marts 2016, og nu er de altså klar med et femte album som Paramore. Hayley Williams er kendt for at have en helt enormt karismatisk og stærk tilstedeværelse på scenen, så der er lagt i ovnen til en fænomenal punk-fest i Store VEGA den 12. juli.

Den nye single "Hard Times" er netop sluppet ud og kan høres her.
Se video'en til "Hard Times" her.
Albummet "After Laughter" udkommer den 12. maj.