Eros Ramazzotti på ny verdensturné

Eros Ramazzotti på ny verdensturné

Eros Ramazzotti besøger KB-Hallen

En af Italiens største superstjerner kommer til Danmark som en del af netop annonceret verdensturné og offentliggørelse af ny albumudgivelse - Eros Ramazzotti giver koncert den 27. oktober 2019 i KB-Hallen.

Den italienske popmusiker, Eros Ramazzotti, er ikke blot et kulturfænomen i sit hjemland, men har også i løbet af sin over 30 år lange karriere fået stor anerkendelse i den vestlige verden og ikke mindst i Danmark. Popstjernen gav senest hele to koncerter på dansk jord i 2013 i henholdsvis København og Aalborg, og nu kan italieneren løfte sløret for endnu en koncert for sine danske fans, når han næste år lægger vejen forbi KB-Hallen. 

Med 15 albums, 60 millioner solgte plader og mere end 30 års erfaring fra live-scener over hele verden, har Eros Ramazzotti i løbet af sin lange karriere ikke blot fået status som italiensk nationalklenodie, men også en status som en betydelig eksportør af den italienske popmusik. Kæmpehits som ‘Più Bella Cosa’ og samarbejder med navne som Tina Turner, Joe Cocker, Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti og Ricky Martin har nemlig også sikret Ramazotti position som international popstjerne. 

Eros Ramazzotti blev født ind i en fattig familie i en forstad til Rom. Som syv-årig begyndte han at spille guitar, og i løbet af teenageårene lærte Ramazzotti at skrive sin egen musik med hjælp fra sin far. Efter at være blevet afvist på musikkonservatoriet, deltog Ramazzotti i 1981 i en musikkonkurrence, hvor han spillede foran repræsentanter fra forskellige pladeselskaber. Ramazzotti vandt dog ikke, men blev alligevel efterfølgende tilbudt en pladekontrakt. I 1984 slog Ramazzotti igennem i hjemlandet, og midt i 1990erne slog han for alvor igennem i udlandet. 

Siden har den garvede popmusiker haft travlt med at udgive ny musik og spille koncerter over hele verden. Ramazzotti udgav senest albummet, ‘Perfetto’, i 2015, og løfter sammen med annonceringen af sin verdensturné sløret for sit nye album, ‘Vita Ce N’è’, der udkommer den 23. november. Dermed er der en god chance for, at publikum kan høre nyt materiale fra den italienske superstjerne og ikke mindst synge med på klassikeren, ‘Più Bella Cosa’, når Eros Ramazzotti giver koncert i KB-Hallen den 27. oktober 2019. 

Billetsalget starter via billetlugen.dk torsdag den 13. september kl. 10.