Fantastiske Daughter vender tilbage

Fantastiske Daughter vender tilbage

DEN SJÆLFULDE TRIO ER KLAR TIL AT INDTAGE FALCONER SALEN

Efter flere udsolgte koncerter i Store VEGA, er det engelske indiefolk band klar til at indtage Falconer Salen med deres smukke fortællinger om livet, kærligheden og alt der imellem.

Frontpersonen i Daughter er singer-songwriteren, Elena Tonra. Hun var blot 20 år gammel, da hun dannede trioen sammen med den franskfødte trommeslager, Remi Aguilella, og den schweiziske guitarist, Igor Haefeli. Resultatet af denne sammensætning blev til den yderst stemningsfulde musik tilsat Elena's fantastiske emotionelle tekster.

Efter en række EP’er og singlen ‘Smother’ udkom debutpladen ‘If You Leave’ i 2013 via 4AD – et konceptværk om et strandet kærlighedsforhold, der af anmelderkorpset fik masser af ros for sin formfuldendthed og sin stadige tro på albumformatet, midt i den digitale single-tidsalder. I januar 2016 udgav trioen albummet ‘Not to Disappear’ og besøgte et udsolgt Store VEGA. I begge tilfælde belønnede GAFFA's anmelder præstationerne med en 5-stjernet anmeldelse. Koncerten i februar blev malerisk beskrevet som en "..tryllebindende musikalsk oplevelse, der på ganske æstetisk facon fik budt publikum inden for i Daughters smertelige, smukke univers."

Det aktuelle album "Not to Disappear" er produceret af bandmedlem Igor Haefeli sammen med Nicolas Vernhes (Animal Collective, Deerhunter, The War On Drugs). Vernhes' engagement har bevirket, at bandets lyd er blevet større, mere dramatisk, mere episk og ambitiøst. Og med Elena's mørke, søgende og dragende tekster og vokal, kan man se frem til en aldeles sjælfyldt aften i Falconer Salen.