Finurlig kammerpop med dybsindige budskaber

Finurlig kammerpop med dybsindige budskaber

Finurlig kammerpop med dybsindige budskaber og anmelderroste popfortællinger

The Divine Comedy havde sin storhedstid i slutningen af 1990'erne og fik deres største hit med singlen "National Express" fra 1999. Siden har bandet vundet hjerter med både deres mørke og lystige musikalske sider.

Den vittige tone har altid karakteriseret bandets lettilgængelige popmusik, men de politiske budskaber ulmer i baggrunden. Bandet føres an af den stærke vokalist Neil Hannon, hvis elegante croon af GAFFA er blevet kaldt “uden sammenligning” og han er blevet fremhævet som en af Storbritanniens mest originale sangskrivere.

Fans kan glæde sig til, at deres længe ventede 11. album Foreverland udkommer til september.

Humoristisk og mørk kvalitetspop
Med et imponerende bagkatalog på 10 album og udsolgte venues over hele verden har The Divine Comedy samlet sig en stor fanskare med deres på en gang humoristiske og mørke kvalitetspop, der sammenlignes med The Cure, Morrisey og Blur. 

Sidste gange The Divine Comedy gæstede VEGA, kunne GAFFAs anmelder ikke få armene ned af begejstring.

“Der blev råbt friskt og opmuntrende til Hannon, og på "Songs of Love" leverede de fremmødte et fløjteakkompagnement, der virkede til virkeligt at imponere hovedpersonen, som virkede mere og mere veloplagt, som koncerten skred frem.”

Kalender
Aktuelle koncerter