Flume giver koncert i Falconer til november

Flume giver koncert i Falconer til november

DEN AUSTRALSKE ELECTRONICA-KOMET SPREDER STJERNESTØV I FALCONER SALEN

Bag navnet Flume gemmer sig den australske producer Harley Edward Streten, der trods sine kun 24 år allerede har fået etableret sig som et stort electronica-navn i hjemlandet.

Flume har i løbet af sin karriere leveret remix til store navne som Lorde, Disclosure, Arcade Fire og Sam Smith, samt udgivet et selvbetitlet debutalbum, der både modtog rosende ord fra anmelderne og indtil videre har solgt nok til to platinplader.

Harley Streten begyndte at producere musik som 13-årig. I 2010 producerede han house-musik under navnet HEDS, og året efter blev han opdaget af det australske pladeselskab Future Classic, som skyndte sig at skrive kontrakt med producertalentet.

På debutpladen medvirkede gæster som Moon Holiday, Chet Faker og T.Shirt, og sangene fra debuten kommer sikkert til at præge sætlisten til juni, hvor Flume også er på plakaten til årets NorthSide Festival. Men når han gæster Falconer Salen til november, kan man se frem til at høre helt nye numre fra Harley Streten’s hånd. I løbet af i år udkommer nemlig debutopfølgeren ”Skin”, hvorpå man blandt andet vil kunne finde hittet ”Never Be Like You”, som også har været P3s Uundgåelige tidligere på året. Gæstelisten på ”Skin” er yderst imponerende, og blandt samarbejdspartnerne på pladen er blandt andre Beck, Raekwon, Kai, Vic Menson, Tove Lo, Little Dragon og AlunaGeorge.

Flumes kvaliteter er blevet sammenlignet med dem, man finder hos kunstnere som Burial, D’Angelo og Four Tet, så der er lagt op til en stemningsmættet efterårsaften, når den australske magiker indtager Frederiksberg.