Forrygende blanding af vintage soul, blues og folkrock

Forrygende blanding af vintage soul, blues og folkrock

Det er skramlet, beskidt og basalt, når Nathaniel Rateliff skræller lag af hans liv akkompagneret af hefitige soul-, blues- og americana-toner sammen med bandet The Night Sweats. 

De pakker de sjælesøgende tekster ind i vuggende groves, som gør deres liveshows til en svedig, soulet sydstats-sauna. Se blandt andet denne livevideo af åbningsnummeret, ”I Need Never Get Old”, fra deres debutalbum. 

Medrivende hitsingle 
Jimmy Fallon så en YouTube-video med bandet og inviterede dem til at spille i sit populære talkshow The Tonight Show, hvor de klappede og trampede sig gennem singlen ”S.O.B”. Det blev startskuddet til massiv opmærksomhed rettet mod bandet og deres musik. 

Singlen gik nummer ét på Billboards alternative hitliste og spillede sig ind på flere nationale top-ti pladser. Pt. er den blevet afspillet næsten 17 millioner gange via Spotify. 

Både smerte og glæde formidles med samme intensitet
Debutalbummet bindes eminent samme af det ekstremt vellydende band, men ikke mindst af Nathaniel Rateliffs kraftfulde og karismatiske vokal, som lige let formidler smerte og glæde med en intensitet, der fastholder lytterens opmærksomhed hele vejen igennem.