George Ezra giver koncert i TAP1

George Ezra giver koncert i TAP1

SINGER/SONGWRITER-KOMETEN KOMMER TIL KØBENHAVN MED NYT ALBUM

Sammenlignet med sin egen generation af popidoler skiller 24-årige George Ezra sig ud ved at tage afsæt i den gamle musikalske skole og guitaren: Sammen med jævnaldrende Jake Bugg følger han i fodsporene på lidt ældre Hozier, James Bay og selvfølgelig Ed Sheeran.

Ezra, der fremhæver Bob Dylan og Woody Guthrie som sine forbilleder, var kun lige fyldt 20, da han i 2013 udgav sin første EP. Den indeholdt nummeret ‘Budapest’, som hurtigt blev et megahit, og som året efter var med til at sende debutalbummet, ‘Wanted on Voyage’, ind på den danske hitliste.

I sommeren 2015 gæstede den unge singer/songwriter Danmark for første gang, hvor han spillede på NorthSide og udsolgte Store VEGA. Derefter tog Ezra sig dog en pause for at få fødderne ned på jorden igen, inden han begyndte at fokusere på materialet til album nummer to.

Det ligger nu klar og bærer titlen ‘Staying at Tamara’s’, og er lavet i samarbejde med det samme hold som producerede debuten. Hele pladen udkommer 23. marts, men der er allerede udsendt to singler som forsmag, nemlig sidste års ‘Don’t Matter Now’ og ‘Paradise’, der udkom i januar.

Og til efteråret, den 18. oktober, gæster den til den tid 25-årige George Ezra så københavnske TAP1. Det bliver utvivlsomt med masser af nyt materiale på sætlisten, mens englænderens mange danske fans langt om længe får mulighed for at hylde ham efter mere end tre års fravær.