HAIM giver koncert i TAP1 til sommer

HAIM giver koncert i TAP1 til sommer

Den californiske søstertrio Haim har ved flere tidligere lejligheder bjergtaget det danske publikum med overrumplende koncerter på blandt andet Roskilde Festival og Tinderbox. Til sommer foreligger chancen atter for at opleve succestrekløveret, når Este, Danielle og Alana den 19. juni 2018 slår vejen forbi TAP1 under deres kommende »Sister Sister Sister Tour«. 

Haim-søstrene scorede i 2013 et fortjent gennembrud med debutalbummet »Days Are Gone«, som kastede en række træfsikre hits som »Falling«, »The Wire« og »If I Could Change Your Mind« af sig. Sidste år konsoliderede de succesen med den kritikerroste opfølger »Something to Tell You«, hvorpå de fik assistance fra garvede producerkræfter som Ariel Rechtshaid (Adele, Beyonce, m.fl.), Rostam Batmanglij (Vampire Weekend m.fl.) og George Lewis Jr. (Twin Shadow). 

Med deres fløjlsbløde og stilsikre poprock, som emmer af cool, sepiatonet Los Angeles-stemning og et skamløst melodisk overskud, er Haim et storcharmerende og iørefaldende bekendtskab, som det er vanskeligt ikke at blive totalt forført af.

Live undergår trioen dog en markant forvandling. Trioens koncerter har karakter af regulære energibomber, hvor de sprudlende Haim-søstre for alvor slipper deres store musikalitet løs i en mere primal og rocket form. 

De publikummer som sikrer sig billet til sommerens koncert i TAP1 kan derfor se frem til at opleve Haim-pigernes smittende spilleglæde og instrumentale ekvilibrisme. Det er ensbetydende med beskidte guitarsoloer, groovy basgange, buldrende trommer og eminente omkvæd i stadionstørrelse.