Half Moon Run - Lille VEGA, 19. februar

Half Moon Run - Lille VEGA, 19. februar

Indierock-kvartetten Half Moon Run tilbage i VEGA med nyt album
Den canadiske indierock-kvartet Half Moon Run er den 23. oktober ude med deres andet studiealbum, der bærer titlen Sun Leads Me On. I den forbindelse drager de på tour, og fredag den 19. februar kan du opleve dem, når de endnu engang spiller koncert i Lille VEGA. 

Da Half Moon Run tidligere spillede koncert i Lille VEGA sidst, var det i forbindelse med udgivelsen af deres debutalbum Dark Eyes (2013). Senere på året er de så klar til at følge op med en turné, der præsenterer deres kommende, andet album live for det europæiske publikum.

Ærligheden som hovedingrediens
Half Moon Run består af sangerne og multi-instrumentalisterne Devon Portielje, Conner Molander, Dylan Phillips og Isaac Symonds. Da de først begyndte at spille sammen, kendte de ikke hinanden, men kommunikerede gennem musikken. Efter i to år at have turneret rundt med debutalbummet, vendte bandet tilbage til Montreal. De fire medlemmer var blevet mættet af Half Moon Run og af hinanden, men gennem fælles målbevidsthed og passion for musikken, fandt de sammen kræfterne til at begynde forfra med et nyt album.

Selv udtaler bandet, at det kommende album er skrevet og produceret med en større arbejdsomhed og ærlighed, end det foregående debutalbum. Sun Leads Me On undgår den alternative folk-melankoli, som kunne høres på Dark Eyes. Albummet er mere mangfoldigt, rummeligt og balanceret med tracks, der rækker fra de dansevenlige toner i ”Trust” til det Bob Dylanske modige i ”Devil May Care”.

Da Dark Eyes blev til, var de fire bandmedlemmer stadig unge og uafklarede i forhold til dem selv og til bandet. De søgte efter en identitet og en lyd, der var deres. På Sun Leads Me On er det tydeligt, at de har fundet, hvad de søgte. Ifølge dem selv er det sket gennem et fælles mål, og en ærlighed til sig selv og til andre. Hvordan dette er kommet til udtryk, kan høres, når det karismatiske band igen gæster Danmark og VEGA til februar.

Kalender
Aktuelle koncerter