Hitmageren Lauv gæster Store VEGA

Hitmageren Lauv gæster Store VEGA

Med kæmpehits som ”I Like Me Better” og ”I’m So Tired” har den unge, californiske singer-songwriter, Lauv, taget verden med storm. I marts 2020 lander det længeventede debutalbum ”How I’m Feeling”, og i den anledning lægger han vejen forbi Danmark og giver koncert i Store VEGA den 30. maj 2020.

Det er kun to år siden, at Lauv, med det borgerlige navn Ari Staprans Leff, for alvor fik sit gennembrud med kæmpehittet ”I Like Me Better”, og siden er det gået stærkt for den blot 25-årige amerikanske verdensstjerne. I 2017 rejste han verden rundt som supporting act for Ed Sheeran, og i 2018 spillede han koncert for et fuldstændig udsolgt Pumpehus i København. Til marts er han klar med debutalbummet ”How I’m Feeling”. I den forbindelse får det danske publikum mulighed for at opleve den eminente hitmager, der gang på gang imponerer både anmeldere og publikum, når han gæster Store VEGA den 30. maj 2020.

Som sangskriver er Lauv kendt for et hudløst ærligt tekstunivers, der har fået stjerner som Khalid, Demi Lovato og Charli XCX til at sende bud efter det unge talents kundskaber.  Heller ikke på Lauvs egne numre bliver der gået på kompromis med ærligheden, og den fine stemme i kombination med et elegant mix af pop, r’n’b og elektronisk musik gør Lauv til en særlig leverandør af hits, hvori der hverken hersker berøringsangst eller selvhøjtidelighed.

I 2018 samlede Lauv hits som blandt andt ”The Other”, ”Reforget” og hitsinglen ”I Like Me Better” på playlisten ”I met you when I was 18” i 2018, og tilsammen er numrene blevet streamet mere end 3 milliarder gange. Netop nu er Lauv ved at lægge sidste hånd på debutalbummet ”How I’m Feeling”, og førstesinglen ”Drugs & The Internet” bekræfter heldigvis, at vi endnu en gang stifter bekendtskab med en fabelagtig sangskriver, der tør tage fat på dystre emner som depression, ensomhed og selvværd serveret i et dansevenligt- og Lauv-tro lydbillede, som er lige præcis det, der gør Lauv til noget ganske særligt.

Lauv gæster Store VEGA i København lørdag den 30. maj 2020. Billetter kan købes via Ticketmaster.dk