Hozier indtager K.B. Hallen

Hozier indtager K.B. Hallen

Det genåbnede spillested får besøg af den millionsælgende irske soulsanger til august

Irske Andrew Hozier-Byrne blæste alle bagover, da han i 2013 med en dyb og soulfyldt stemme sang ”Take Me to Church”. Sangen var taget fra debutalbummet ”Hozier”, der endte med at generere syv singler og skaffe sangskriveren en Grammy-nominering for gennembrudssangen. Herhjemme modtog Hozier desuden 6 stjerner af GAFFA for sit debutalbum, der blev rost for at være ægte i en verden fuld af plastik.

Albummet har solgt mere end 1 million eksemplarer på verdensplan, men siden da har den efterspurgte herre fokuseret så meget på at spille koncerter rundt om i verden, at album nummer to har ladet vente på sig. Men det ændrer sig 1. marts, hvor albummet ”Wasteland, Baby!” endelig kommer på gaden. Det kommende album trækker på materiale fra ep’en ”Nina Cried Power” og indeholder også de to aktuelle singler, ”Movement” og ”Almost (Sweet Music)”, der lover virkelig godt for den nye udgivelse.

Sidst Hozier gæstede Danmark lagde han et udsolgt Store Vega ned med en koncert, der fik fem stjerner af GAFFA. Det samme var dommen, da han spillede i Falconer Salen to år tidligere, hvilket viser lidt om, hvor stærk Hozier er på en scene. Den talentfulde sangskriver blander uden problemer soul og gospel med rock og blues, og kan gnidningsfrit skifte fra guitarsoloer og kraftfuld vokal til helt stille og dybt inderlige ballader, der trækker godt og grundigt i tårekanalerne.

Denne sensommer vender Hozier tilbage til Danmark med sit nye album i bagagen, og mon ikke der endnu engang bliver rift om billetterne til en aften, hvor den irske sanger åbner sit sjælefulde univers op for sine mange danske fans.

Hozier kan opleves i K.B. Hallen 19. august, og billetter kan købes fra fredag 22. februar kl. 10.00 via Billetlugen.dk.

 

Kalender
Aktuelle koncerter