Hymns From Nineveh giver julekoncerter påny

Hymns From Nineveh giver julekoncerter påny

HYMNS FROM NINEVEH SPILLER SJÆLDNE JULEKONCERTER

I år er det 5 år siden Hymns From Nineveh udgav det anmelderroste julealbum Endurance in Christmas Time. I den anledning spiller orkestret nogle af deres sjældne julekoncerter i Københavns Domkirke (Vor Frue Kirke) og i Skt. Lukas Kirke i Aarhus. 

Hymns From Nineveh udgav i februar 2016 deres fjerde album, Sunday Music, og siden debutalbummet udkom i 2011 har bandet, med Jonas H. Petersens begavede, følsomme sange i centrum, markeret sig som et af landets mest interessante orkestre. 

Debutalbummet blev bl.a. kåret til Årets Album i Gaffa, og allerede samme år udgav bandet julealbummet Endurance in Christmas Time med 13 alternative julesange, bl.a. radiohittet Anywhere With You. 

Berlingske Tidende kaldte albummet for et helårsjulealbum og beskrev i deres 6-stjernede anmeldelse musikken som “helt fantastisk, så smuk og følsom, så enkel og alligevel ubegribelig stor”. 

Bandet har ikke spillet julekoncerter siden 2012, hvor en tætpakket Vor Frelsers Kirke i København lagde kuppel til. I år bliver det Københavns Domkirke (Vor Frue Kirke) og Skt. Lukas Kirke i Aarhus, der i begyndelsen af december lægger sakrale rum til orkestrets smukke julehymner.

Hymns From Nineveh Julekoncerter
2. december - Skt. Lukas Kirke, Aarhus
3. december - Vor Frue Kirke, København