Indiefest i Store VEGA

Indiefest i Store VEGA

LOCAL NATIVES SPILLER OP TIL INDIE-FEST PÅ STORE VEGA
Da californiske Local Natives udsendte debutalbummet "Gorilla Manor" i 2009, blev de udråbt af en enig kritikerstab til at være en af det års store musikalske sensationer. 

Om debuten skrev Gaffa blandt andet: 
”Man kan finde elementer af både Foals, Bon Iver, Modest Mouse og Vampire Weekend i musikken, men hvad gør nu det, når de elementer, bandet tager under deres vinger, er så hamrende effektive, som tilfældet er.”

Bandet fik allerede inden debutudgivelsen en massiv mediedækning og gjorde indtryk på musikbranchen på SXSW i Texas, hvor de gav ikke mindre end ni koncerter. 

Amerikanerne fik også medvind i Australien, hvor deres musik blev brugt i en populær valgkampagne af de australske demokrater, og efterfølgende turnerede bandet massivt i både Australien og Europa.

Local Natives 2. album ”Hummingbird”, der udkom i 2013, blev til i samarbejde med Aaron Dessner fra The National og skaffede bandet en endnu større fanbase og flere anmelderroser. 

I kølvandet på albummet gav bandet ikke mindre end tre danske koncerter, og showet i Store Vega blev belønnet med fem stjerner af Gaffa, der skrev: 
”Da det sidste slag på de hårdtbankende trommer var slået, og Local Natives for sidste gang forlod scenen, var publikums dom tydelig: Hele salen stod med armene højt løftet over hovedet og trampede hårdt i gulvet.” 

I april udgav bandet deres seneste single "Past Lives", der ifølge forsanger og guitarist Taylor Rice handler om, hvordan verden er i konstant forandring. Senere i år udkommer så bandets tredje album, der sidste år var at finde på Consequence Of Sounds liste over de mest imødesete plader i 2016, og heldigvis lægger de også denne gang vejen forbi Danmark. Så kridt danseskoene og vær klar til indiefest, når Local Natives fyrer op under Store VEGA den 22. November.