Interpol giver jubilumskoncert

Interpol giver jubilumskoncert

INTERPOL KOMMER TIL DANMARK MED "TURN ON THE BRIGHT LIGHTS" - JUBILÆUMS-TOUR

I 2017 fejrer bandet Interpol 15-års jubilæum med debutalbummet ”Turn On The Bright Lights” fra 2002. I den anledning giver de Brooklyn-baserede indierockere en håndfuld eksklusive koncerter til sommer, hvor albummet bliver spillet i dets fulde længde. 

Interpol blev dannet i 1997 og var en del af den indierockbølge, der også begavede rockentusiaster verden over med bands som The Strokes og The National i start-nullerne. Paul Banks' interessante tekstunivers og særegne vokal har sammen med bandets karakteristiske guitarriffs været med til at gøre Interpol til et af de største bands, der er udsprunget fra New York inden for indierockens verden. 

Interpol blev dannet af Daniel Kessler (guitar) og Greg Drudy (trommer), der mødte hinanden, mens de studerede filosofi i New York. Paul Banks kom hurtigt med på vokal, og en trio var dannet. Drudy forlod dog allerede Interpol i 2000, men blev hurtigt erstattet af Sam Fogarino som ny trommeslager. Når Interpol spiller live, har de Brandon Curtis med på keys og Brad Truax med på bas. 

For fem år siden udkom ”Turn On The Bright Lights” i en 10-års jubilæumsudgave med remasterede numre samt bonusmateriale i form af B-sider, demoer osv - her iblandt ”Specialist”, der var med på bandets tredje EP, men ikke kom med på debutalbummet tilbage i 2002.

Dedikerede fans af Interpol kan godt glæde sig, da den specielle jubilæumskoncert i DR Koncerthuset fredag den 27. august bliver en tur ned ad memory lane, og samtidig kan fungere som en appetitvækker, da Interpol pt er i færd med at arbejde på nyt materiale, der forventes at blive udgivet i 2018.

Billetsalget starter fredag den 27. januar kl. 10.00