Isaac Gracie til Lille VEGA

Isaac Gracie til Lille VEGA

ALBUM OG KONCERTDEBUT MED DEN NYE STEMME I BRITISK MUSIK

Isaac Gracie album-debuterer den 13. april og foråret bringer ham på en længere turné i hele Europa. Den 9. maj står Lille VEGA for tur.

De seneste 2 år, hvor arbejdet med albummet har stået på, har taget den unge sanger gennem en rivende udvikling som kunstner, og han siger selv, at han har lært mere om sig selv på disse 2 år, end hele hans tidligere liv. Dén udvikling kan publikum nu få en fornemmelse af med “Isaac Gracie” albummet - en fornemmelse som helt sikkert vil skinne igennem under koncerten i Lille VEGA den 9. maj.

Isaac Gracie har fundet sit ståsted nu, efter en intensiv periode, fra den dag hvor han blev “opdaget”. Det hele startede, da hans støvede demo til “Last Words” fangede opmærksomheden hos den profesionlle musikindustri. Uden selv at have nogen som helst forventninger til anerkendelse, var Isaac Gracie pludselig den nye stemme, som alle labels sukkede efter. Isaac Gracie ér den nye stemme i den britiske singer/songwriter-genre. Han er poetisk på allerfineste vis, og han fremfører det lige så æstetisk og ægte, som han selv er.