Jessie Ware klar med sit 3. album og tour

Jessie Ware klar med sit 3. album og tour

BRITISK ELEKTRO-SOUL TIL STORE VEGA

Jessie Ware er gået fra korsangerinde til international superstjerne med sin britiske, elektroniske soul. I denne måned fylder hun 33 år og udkommer med sit tredje studiealbum, og til marts kommer hun forbi Store VEGA og giver en koncert, man kun kan have tårnhøje forventninger til.
 
Jessica Lois Ware er født og opvokset i London. Hun startede sin musikalske karriere med at være korsanger for singer/songwriteren Jack Peñate, der faktisk også har haft ingen ringere end Adele som korsanger. Da Jessica mødte dubstep-koryfæet SBTRKT, gik det stærk. Debutalbummet ”Devotion” kom på gaden i 2012, og solokunstneren Jessie Ware var født. ”Devotion” kastede en nominering til den prestigefyldte Mercury-pris af sig, og singlen ”Wildest Moment” placerede Jessie Ware på verdenskortet som en sangerinde af international kaliber. Opfølgeren "Tough Love" udkom oktober 2014 og blev til i samarbejde med blandt andre SBTRKT og sangskrivere som Ed Sheeran og Miguel. Jessie Wares tredje album, der har fået titlen ”Glasshouse”, udkommer den 20. oktober.
 
Da Jessie Ware sidst gæstede Store VEGA i februar 2015, kvitterede GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard med fem stjerner og skrev, at: ”Mine høje forventninger blev indfriet over hele linjen, da Ware gav publikum både inderlighed og underholdning, hvor der både var plads til at grine, græde, danse og fundere”. Der er altså lagt i ovnen til endnu en medrivende aften i selskab med Jessie Ware den 10. marts i Store VEGA.

Kalender
Aktuelle koncerter