Joshua Radin - København + Århus 2016

Joshua Radin - København + Århus 2016

“SCRUBS”-HITMAGEREN GIVER INTIMKONCERTER I KØBENHAVN OG AARHUS

Ohio-sangskriveren Joshua Radin havde egentlig slet ikke forestillet sig, at han skulle optræde live med sin musik. Men da hans sang ‘Winter’ og siden fire andre af hans kompositioner blev håndplukket af en producer til et afsnit af tv-serien “Scrubs”, var der ingen vej tilbage.

Med afsæt i ikoner som Simon & Garfunkel og nyere navne som Elliott Smith, Ryan Adams såvel som James Blunt spiller Radin fintfølende og romantisk folk-pop. Og den kombination har givet ham stor succes, især i hjemlandet.

Siden 2006 har den 41-årige sangskriver udgivet en håndfuld plader, været på flere verdensturnéer, optrådt i talrige amerikanske lateshows, og hans sange er blevet brugt i mere end 150 forskellige film.

Joshua Radin er lige nu aktuel med ‘Onward and Sideways’, der måske er hans mest ambitiøse album til dato. Efter eget udsagn kom musikken til ham, da han – midt under en kreativ krise – lå, smaskforelsket, på en hotelseng i Stockholm. Og nu tager han disse sange med på landevejen.

På skiven medvirker et stjernehold bestående af blandt andre Matt Chamberlain (Elvis Costello, David Bowie), Greg Leisz (Jackson Browne, Willie Nelson) og Patrick Warren (Bob Dylan, Emmylou Harris), mens også Sheryl Crow synger med på sangen ‘Beautiful Day’.

Når Radin til februar gæster København og Aarhus, bliver det foran et siddende publikum, hvor man har muligheden for at opleve romantikeren på helt nært hold.

Kalender
Aktuelle koncerter