Junior Boys - Lille VEGA, 28. februar

Junior Boys - Lille VEGA, 28. februar

Canadisk duo mixer elegant deres forkærlighed for R&B, techno og pop til iørefaldende electropop.

Canadiske Junior Boys har, med deres 16-årige virke, formet, hvad vi kender som moderne electropop. Deres anmelderroste produktioner, mixer elegant en forkærlighed for R&B, techno og pop.

Duoen har nu endeligt fundet tid til at tage i studiet igen, og de har annoncereret, at der kommer et nyt album i februar 2016. Det kommer til at have titlen Big Black Coat

Ny minimal tilgang 
Ifølge bandet introducerer det kommende album en ny side af Junior Boys, hvor deres svulstige synthpop-univers får modvægt af en ny minimal tilgang. Anden halvdel af Big Black Coat favner et koncentrat af enkelthed iblandet elementer af industrial og dubstep. 

Det er noget, der vækker minder om sene nætter på dansegulvet, som det også er tilfældet på duoens tidligere hits ”In the Morning” og ”Banana Ripple”.

Special guest: Jessy Lanza 
Junior Boys har inviterer R&B-sangerinden og producerenJessy Lanza med på hele deres tour som special guest. De er ikke de eneste, som er imponerede over sangerindens vokale egenskaber. 

Hendes debutalbum, Pull My Hair Back, der udkom på velrenommerede Hyperdub, fik 7.3 ud af 10 hos Pitchfork og blev kaldt fabelagtigt i The Guardian.

Caribou inviterede hende også efterfølgende til at stå for vokalsiden på den stærke single ”Second Chance”.