LUKAS GRAHAM ANNONCERER EKSKLUSIV KONCERT PÅ REFSHALEØEN I 2020

LUKAS GRAHAM ANNONCERER EKSKLUSIV KONCERT PÅ REFSHALEØEN I 2020

Sidste gang Lukas Graham annoncerede en koncert i København, blev billetterne revet væk på 12 minutter. Nu annoncerer hittrioen sin eneste koncert i København i 2020

’Mama Said’, ’Love Someone’, ’Drunk in the Morning’, ‘You’re Not There’ og ’7 Years’, naturligvis. Listen af ørehængere kunne blive ved,og du kender dem alle sammen. Siden debuten i 2012, har det danske band med sanger Lukas Forchhammer i front, nærmest ikke set sig tilbage, men leveret det ene kæmpehit efter det andet. Ude i verden tog karrieren for alvor fart i løbet af 2016, hvor singlen ’7 Years’ førte an for et massivt internationalt gennembrud. Bandets internationale debutalbum gik Top 10 i 11 lande, inklusiv Top 3 placeringer i bl.a. USA, UK, Sverige samt #1 i Canada, Australien og Danmark, hvor albummet nu er certificeret 10xPlatin. Med den verdensomspændende succes opnåede Lukas Graham desuden hele tre amerikanske Grammy-nomineringer.

Siden det internationale gennembrud i 2016, har Lukas Graham spillet på et utal af festivaler over hele verden, men ifølge Lukas selv, har han og bandet savnet at spille for det danske publikum. Lukas fortæller:

”Efter at have spillet mange festivaler i udlandet, kommer man til at savne at spille hjemme i København, hvor vi får lov at feste med de fans, som kender os allerbedst. Jeg glæder mig til at spille en koncert så tæt på hjem igen. Personligt tænker jeg at sejle der ud i min lille kutter med familie og venner” afslutter en storsmilende Lukas Forchhammer.

Bandet, som ud over Lukas Forchhammer består af trommeslager, Mark Falgren, og bassist, Magnus Larsson, har i løbet af de seneste år markeret sig som et af landets absolutte livefavoritter, og har flere udsolgte Danmarksturnéer på bagen. Senest i foråret, hvor mere end 80.000 feststemte fans deltog i hele fem udsolgte koncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen.

Forude venter mere musik fra den danske gruppe, og nu også en eksklusiv koncert på Refshaleøen den 15. august 2020.

Billetsalget starter den 30. september kl. 10.00 her.

Kalender
Aktuelle koncerter