Lianne La Havas - Store Vega, 15. november

Lianne La Havas - Store Vega, 15. november

DEN FLØJLSBLØDE STEMME GÆSTER STORE VEGA

Allerede meget tidligt oplevede Lianne La Havas masser af kærlighed fra nogle af branchens store personligheder. Efter en TV-optræden hos “Later...with Jools Holland” stod stjerner som Stevie Wonder, John Legend, Bon Iver, John Legend og Prince i kø med deres rosende ord for hendes flotte afbalancerede mix af singer/songwriter, soul, folk og jazz.

På hendes engelske hjemmebane fik hun ikke andet end roser med på vejen i forbindelse med hendes debut, og hun blev betegnet som “the next big voice”. Hendes debutalbum blev nomineret til de prestigefyldte Mercury Prize og Ivor Novello Awards. Herhjemme gav GAFFA albummet 5 stjerner og havde albummet blandt deres 30 bedste albums for 2012. 

Lianne La Havas er nu klar til at følge sin flotte debutsucces op. Opfølgeralbummet “Blood” ser ud til at blive lige så rost om debuten med udtryk som “…at the top of her game”“…multi-hued masterpiece” samt “…one of the most stunning voices of her generation”.

“Blood” udgives den 31. juli og vi er allerede blevet introduceret til den dragende førstesingle “Unstoppable”. Til albummet har Lianne fundet sin inspiration i hendes familiære baggrund, som har referencer til både Jamaica og Grækenland. Specielt har hendes moders herkomst på Jamaica spillet en stor rolle, hvor hun rejste hen efter hendes forrige turné sluttede. Turen til Jamaica blev noget af en dannelsesrejse for hende, hvor hun lærte om sin families historie, mødte ‘glemte’ familiemedlemmer, besøgte Kingstons natklubber og jammede her og der med lokale musikere.

Denne sommer har allerede budt på festivaloptrædender på Glastonbury, Latitude og Bestival. I efterår/vinter 2015 besøger hun Store VEGA på sin turné.


Album kan forudbestilles her

 

                                  

Kalender
Aktuelle koncerter