Lilly Wood And The Prick - VEGA, 1. marts

Lilly Wood And The Prick - VEGA, 1. marts

Fransk duo med hang til ørehængere besøger Lille VEGA
Duoen Lilly Wood And The Prick har talent for at skrue en gedigen melodi sammen, og der er fare for ørehængere, når de to franskmænd den 1. marts 2016 ruller deres electropoppede univers ud i Lille VEGA.

Den franske duo Lilly Wood And The Prick har formået at skabe en ubesværet kobling mellem alternativ pop, electro, funk og folk. Senest på superhittet ”Prayer In C”, der som remix af den tyske producer Robin Schulz strøg ind som nummer 1 på hitlister i en lang række lande herunder Danmark. Nu har duoen, der består af Nili Hadida og Benjamin Cotto, det nye album Shadows på trapperne og besøger i den forbindelse Danmark.

Remix af Robin Schulz
Det var sidste år svært at ryste superhittet "Prayer In C" fra Lilly Wood And The Prick af sig sidste sommer. I hænderne på den tyske producer Robin Schulz nåede det melodisk fængende nummer nye højder og landede sikkert på toppen af en lang række europæiske og amerikanske hitlister og var i heftig rotation på flere internationale radiostationer.

Smag for elektronisk-inspirerede toner
Duoen, der tidligere også har bevæget sig indenfor blandt andet folk-genren, har dermed i den grad vist deres talent for fængende electropop-skæringer, som de efter sigende for alvor udforsker på det kommende tredje album, Shadows. Titelnummeret til albummet er allerede ude, og det tyder på, at der er et varmblodet mix af funk, electro og pop i vente, når Lilly Wood And The Prick træder op på scenen i Lille VEGA.