Lindi Ortega - Ideal Bar, 9. februar

Lindi Ortega - Ideal Bar, 9. februar

Karismatiske countrysange med vedkommende tekster om livets udfordringer.

Når canadiske Lindi Ortega spiller i VEGA den 9. februar, er det tredje gang singer/songwriteren gæster huset. Hun har tidigere spillet på Ideal Bars intime scene to gange. Sidst var i juni 2014. 

Siden vi sidste gang havde fornøjelsen af country-sangerinden, har hun udgivet sit fjerde fuldlængde album, Faded Gloryville, som udkom den 7. august 2015.  

Et album vi alle kan relatere til

Albummet handler om et sted vi alle, ifølge Ortega, vil stifte bekendtskab med en dag.

Alle sangene er fyldt med observationer, lyde og sjæle af dem, der har fundet sig selv i Faded Gloryville - bragt til en bar, et herberg eller et billigt motel pga. druk, gæld, forfængelighed, kærestesorger, nederlag, frygt eller ulykke. 

Hun har befundet sig selv det sted, hvilket også var tydeligt på hendes forrige album, Tin Star, som handler om at være en kunstner, der kæmper for at leve af det han/hun elsker at lave. Heldigvis var Faded Gloryville kun et pitstop for den stærke sangerinde.

Den Nashville-baserede sangerinde finder inspiration ved nogle af de helt store navne bl.a. Johnny Cash, Dolly Parton, Nina Simone, Leonard Cohens, Kris Kristorfferson og Janis Joplin.