Lukas Graham tilføjer 3 spændende supportnavne

Lukas Graham tilføjer 3 spændende supportnavne

3 STÆRKE SUPPORTNAVNE ER TILFØJET PROGRAMMET I KØBENHAVN OG AALBORG

Vi kan hermed føje 3 aldeles spændende supportnavne til Lukas Graham koncerterne i henholdsvis København og Aalborg. 

Koncerterne, som løber af stablen den 4. og den 11. juni, er begge heldagsarrangementer, så det er med stor glæde, at vi har fået nogle af de allermest interessante navne i dansk musik til at varme publikum godt og grundigt op. Scarlet PleasureGilliog S!vas er nu føjet til plakaten og garanterer en spændende og alsidig dag i den gode musiks tegn.

Ud over de to heldagsarrangementer optræder Lukas Graham i juni 2016 tillige på festivalerne NorthSide og Tinderbox.

Disse 4 store koncerter spredt over hele landet vil være eneste mulighed for at opleve Lukas Graham i sommeren 2016!

GAFFA 
Lukas Graham har netop fået danskernes kærlighed at føle på deres store landsdækkende arenaturné, som afsluttes med den sidste af 2 udsolgte koncerter i Forum København lørdag den 5. december. Både publikum og anmeldere har været helt oppe at ringe over koncerterne, hvor fx GAFFA's anmelder gav 5 stjerner med overskriften "Veltrænet verdensklasse".

Ved dette års Danish Music Awards, som blev vist live på TV2, vandt Lukas Graham iøvrigt 3 statuetter for henholdsvis "Årets Danske Udgivelse", "Årets Danske Popudgivelse" og "Årets Publikumspris". Bandet vil sikkert løbe med flere awards, da de også er nominerede til 4 priser ved dette års GAFFA pris-uddeling.

Lukas Graham er eftertragtet i hele verden og bandets internationale karriere ser en spændende tid i møde. Singlen "7 Years" er allerede et hit i hele Norden og i skrivende stund er singlen noget af det mest hypede i de virale medier i USA. Så vi danskere har al mulig grund til at være stolte af vores kække Christianit, som i den grad oser af star quality.

Billetsalget er i fuld gang via www.lukasgraham.dk