MØ giver kun en indendørs koncert i Danmark

MØ giver kun en indendørs koncert i Danmark

POPKOMETENS ENESTE INDENDØRS SHOW I ÅR BLIVER I FORUM

2016 tegner allerede til at blive endnu et hæsblæsende og succesfuldt år for Karen Marie Ørsted, bedre kendt som MØ. 

Den 27-årige odenseaner rundede 2015 af med en optræden til Nobel Pris-koncerten i Oslo. Det var kulminationen på et år, hvor hun med Major Lazer rundede 1 milliard YouTube-visninger af ‘Lean On’, turnerede i USA og var med på plakaten til Bonnaroo og Coachella-festivalerne. Herhjemme endte ‘Lean On’ også som sidste års suverænt mest streamede track med sammenlagt over 600 millioner Spotify-streams, og det blev festivalerne NorthSide, Tinderbox og Smukfest, som fik æren af den unge popkomets sjældne liveoptrædender på dansk jord.

I 2016 skal MØ følge op på sit succesfulde 2014-debutalbum, ‘No Mythologies to Follow’, med lige dele attitude, ørehænger-omkvæd og mavepustende energi. Det er begrænset, hvad der er frigivet af oplysninger om opfølgeren, men hendes nye single, ‘Kamikaze’, der for længst har torpederet hitlisterne, vil nok være at finde derpå. Desuden indikerer billeder fra hendes instagram, at hun igen har teamet op med Diplo, den amerikanske stjerneproducer fra Major Lazer, som hun skrev ‘Lean On’ sammen med.

Hun er netop annonceret som hovednavn til dette års Roskilde Festival på Orange Scene, og i efteråret gør MØ klar til at indtage København, når hun giver sit eneste danske indendørs 2016-show i Forum.