Masego besøger VEGA påny

Masego besøger VEGA påny

Masegos sydstats-swagger genererer hyper dansabelt traphousejazz
Vær forberedt på den svedigste mandagsfest, når Masego danser gennem Lille VEGA den 1. oktober med sit legesyge mix af trap, hiphop, house, jazz og sindssygt god stil.

Traphousejazz er Masegos egen betegnelse for det yderst dansable mix, der vælter ud af hans krøllede hjerne. Den jamaicanske/amerikanske musiker trækker på legesyge elementer fra den alternative hiphops future bounce-stil, trap-musikkens bas, house-synths og jazzens melodiske saxofon. Han er en musikalsk bouillonterning af lige dele Pharrell, Michael Jackson og Jamie Foxx. Både af og på scenen.

Det eklektiske mix er muligt, fordi Masego uden besvær kan skifte mellem at scatte, synge, rappe og beatboxe. Udover at mestre saxofonen spiller multitalentet også trommer, keyboard, vibrafon samt harmonika og lidt guitar, bas, trompet og basun. Han udgav i 2016 sit første fuldlængde album Loose Thoughts og har i 2017 sluppet singlerne ”Navajo” og ”Tadow”. Singlerne lader til at være frontløbere for et nyt kommende album.

Masego, hvis navn er Micah Davis, begyndte sin musikalske karriere i forskellige sideprojekter, inden han fandt sin form med Masego Music i 2013. Efter at have uploadet mere end 10.000 timers live-loops leg med saxofon, trommemaskine og keyboard på YouTube og billeder herfra på Instagram blev Masego opdaget af produceren Medasin. Han hjalp med at udgive ep’en The Pink Polo.

Goldlink og Leon Bridges har haft ham med som support, og de er ikke de eneste fans blandt musik-kollegaerne. Også Diddy og Solange er fan af multitalentet.