Matt Corby giver 2 sommerkoncerter i Danmark

Matt Corby giver 2 sommerkoncerter i Danmark

DEN POPULÆRE SINGER-SONGWRITER MATT CORBY VENDER TILBAGE MED TO SOMMERKONCERTER I DANMARK

Sidste gang Matt Corby gæstede Danmark foregik det i et bankende udsolgt Store VEGA tidligere i år. Så udsolgt, at der var rigtig mange fans, der måtte nøjes med at stå på ventelisten til koncerten. Derfor kommer Matt Corby endnu engang til Danmark, hvor det australske multitalent gæster både Aarhus ogKøbenhavn.

 Aarhusianerne får fornøjelsen den 11. august på Train, mens københavnerne må vente til den 25. august. Sin københavnske optræden har Matt Corby selv ønsket skulle foregå i Den Grå Hal på Christiania. 

Der er med andre ord ikke tid til at ligge på den lade side, hvis du vil have mulighed for at opleve Matt Corby, der med en andenplads i Australian Idol 2007 beviser, at det nogen gange er bedre at blive en flot to'er, end det er at vinde de mediebårne talentkonkurrencer.

Den 11. marts i år landede Matt Corbys debutalbum ved navn ”Telluric”. Med en skæring som ”Sooth Lady Wine” gjorde han det klart, at han er i fuld gang med, at etablere sig som en ganske særegen stemme i sin genre. Nummeret har en laid-back og nærmest jazzet eller funky vibe, på hvilken Matt Corby lader sin bløde, men stærke vokal boltre sig.

”Monday” fra samme plade giver omtalte vokale talent endnu bedre plads, da der ingen instrumenter er, overhovedet. Denne gang hensættes lytteren til nærmest gospel-agtige stemninger, ligesom man ikke kan fornægte en snert af den berømte jazz vokalist Bobby McFerrin. Matt Corby er med andre ord en ung herre, der ikke lader sig begrænse af genrebetegnelser og som i den grad tager sin musik i retninger, der er originale. Et tegn på, at vi her har at gøre med, en stor kunstner.

Hvad fremtiden bringer den prisvindende kunstner, kan vi kun gisne om, men når man som kun 25-årig kan modtage dobbelt platin for to singler, samtidig med at man kun tidligere har udgivet EP'er, så ser fremtiden lys ud. Både for Matt Corby, men også for os, der får mulighed for at følge ham fremover, og altså nu igen på dansk jord til sommer.