Matt Simons hylder hverdagens blå glimt i VEGA

Matt Simons hylder hverdagens blå glimt i VEGA

Den amerikanske sangskriver Matt Simons kommer til VEGA med et regulært verdenshit i setlisten. Nyd ”Catch & Release” og mange andre herlige popsange i Lille VEGA onsdag den 13. april

Amerikanske Matt Simons fik kickstartet sin karriere i 2013 fra den ene dag til den anden, efter at han bidrog til soundtracket til den mest populære soap opera-serie i Holland. Showets producere faldt pladask for singer/songwriterens evne til at skrive smukke sange med et blå strejf som hitsinglen ”With You”. Simons egne yndlingssange er nogen, hvor teksten måske lyder lidt deprimerende, men i sidste ende er fyldt med hverdagssandheder og som får en til at have det godt efter endt lytning. Denne følelse prøver han at væve ind i sine egne sange.

 

Melankolsk indsigt og gode hooks
Klassisk musik og jazz har været på menuen for Matt Simons siden barndommen, og det har ifølge sangeren givet ham et forspring i forhold til hans pop-kollegaer, der ikke selv kan skrive deres sange. I dag spiller han både saxofon og klaver eller keyboard til sine liveshows. Når han skriver sange, er han inspireret af sine musikalske helte The Beatles, og går efter hook-fyldte harmonier og tekster med melankolsk indsigt.

Remix er verdenshit
Med den hollandske succes i ryggen udgav Matt Simons i 2014 opfølgeren til debutalbummet. Catch & Release er titlen på både opfølgeralbummet og førstesinglen, som er yderst populær på de internationale hitlister i et Deepend Remix. Sangen har ligget nr. 1 på Spotifys virale lister i 10 lande, har over 13 millioner afspilninger på Soundcloud og tæt på 23 millioner afspilninger på Spotify. Sangen var i januar den tiende mest søgte sang på verdensplan i Shazam-appen. Matt Simons repertoire favner både de stille øjeblikke med originalversionerne og de mere festlige øjeblikke med remixene.

Kalender
Aktuelle koncerter