Michael Kiwanuka giver koncert i K.B. Hallen

Michael Kiwanuka giver koncert i K.B. Hallen

Den britiske sanger-sangskriver spillede på årets NorthSide, men grundet høj efterspørgsel offentliggør han allerede nu endnu flere europæiske koncerter. Dermed venter også en ny dansk koncert, når han fredag den 29. november besøger K.B. Hallen.

Michael Kiwanuka er en efterspurgt herre i disse dage. Ikke mindst fordi han er en af nutidens største soul-talenter, men også fordi han er manden bag hitsinglen, ‘Cold Little Heart’, der er titelmelodien til den anmelderroste og Emmy-vindende HBO-serie, ‘Big Little Lies’. Det er ikke mere end et par uger siden, den talentfulde sanger-sangskriver gav en forrygende koncert på dette års NorthSide, men nu følger Michael Kiwanuka op med endnu en dansk koncert, når han besøger K.B. Hallen i efteråret.

Det har aldrig været let at komme udenom den britiske sangers talent. Michael Kiwanuka er ofte blevet sammenlignet med musiklegender som Otis Redding, Curtis Mayfield og Van Morrison, og i 2011 blev han inviteret til at varme op for ingen ringere end Adele, der havde lyttet til nogle af hans demobånd. Med ét var Michael Kiwanuka på alles læber, og i 2012 vandt han BBC’s Sound of 2012, før han overhovedet havde udgivet et debutalbum. Siden da er det kun gået endnu stærkere for Michael Kiwanuka.

I 2012 udkom det anmelderroste debutalbum, ‘Home Again’, der strøg ind på en fjerdeplads på den engelske hitliste og høstede flere prominente engelske musikpriser. I 2015 fulgte albummet, ‘Love & Hate’, der ligeledes høstede roser af den internationale anmelderstab som hos de store medier, The New York Times og The Guardian, og herhjemme blandt andet i en fem-stjernet anmeldelse af Berlingske med ordene: “Michael Kiwanuka har skabt et sortrandet soul-opus”.

Det er også herfra, man finder titelnummeret til ’Big Little Lies’, den hjerteskærende ’Cold Little Heart’, og sangens fortsat stigende popularitet har fået fans verden over til at vente utålmodigt på et nyt tredje album fra den populære sangskriver. Noget tyder dog på, at fansene ikke skal vente længe, for Michael Kiwanuka har været i studiet og netop udgivet det fængende disco-inspirerede nummer, ‘Money’, der er et samarbejde med produceren Tom Misch, og en mulig forsmag på det kommende længeventede tredje album.

Michael Kiwanuka er ikke blot er en kritiker-darling, men også er en kunstner i konstant udvikling, der lever op til sin hype. Derfor kan publikum godt forvente en intim såvel som storslået oplevelse, når Michael Kiwanuka giver koncert fredag den 29. november i K.B. Hallen.

Billetsalget starter onsdag den 3. juli klokken 11.00 via billetlugen.dk.
Koncerten er en Down The Drain Concerts produktion.

Kalender
Aktuelle koncerter