Mini Mansions - nyt amelderrost album + tour

Mini Mansions - nyt amelderrost album + tour

SUPERGRUPPEN MINI MANSIONS ER TILBAGE MED NYT ANMELDERROST ALBUM OG GÆSTER VEGA DEN 16. AUGUST MED PSYKEDELISK POPROCK

Mini Mansions' nye udspil The Great Pretenders, der udkom i år i april, byder på både vilde guitarriffs og catchy 60’er poppede melodier. På det anmelderroste album er der gæsteoptrædener fra Arctic Monkeys' Alex Turner, der på køligste vis crooner sig gennem nummeret Vertigo, som er gruppens bud på deres version af et hiphop nummer. Derudover kan man også finde selveste Brian Wilson, en af hovedpersonerne bag The Beach Boys, på den særdeles veludførte Any Emotions, der leder tankerne tilbage på 60’ernes afslappede poprock ballader.

Gruppen består af Michael Shuman, der for første gang stod på scenen som teenager, og nu slår sine folder som bassist i Queens of the Stone Age, men har i denne sammenhæng lagt bassen på hylden mod en plads bag trommesættet. På bas finder man Zach Dawes, der har spillet med Shuman siden han var bare 11 år gammel, og siden arbejdet med navne som Brian Wilson, Kimbra samt hans mentor, T Bone Burnett. Vokalisten i gruppen er Tyler Parkford, der ligeledes har masser af erfaring i studiet, og selv udgiver musik som solist under navnet Mister Goodnite. 

Allerede efter deres selvudgivede debut EP, begyndte gruppen at spille med Them Crooked Vultures, The Kills, Haim og lignende. Det tredje udspil The Great Pretenders omhandler ifølge Shuman ”kærlighed, død og eksistentialisme” og er inspireret af Beatles psykedeliske era, Elliott Smith, det tidlige Big Star og Electric Light Orchestra.

Kalender
Aktuelle koncerter