Norske Sigrid er poppens nye håb

Norske Sigrid er poppens nye håb

Den fremadstormende sangerinde Sigrid spiller sine skarpskårede popsange i Lille VEGA den 22. januar og fylder salen med international klasse. 

Med sine blot 20 år har den norske sangerinde Sigrid allerede opnået stor international succes. Navnet Sigrid har bredt sig som en steppebrand i England, USA og New Zealand, hvor Lorde tog hende med på sin personlige Spotifyliste. 

Hittet ”Don´t Kill My Vibe” fra i år har med dens potente og poppede elementer samt Sigrids eminente vokalarbejde gjort hende til morgendagens store popstjerne. Hun spillede en overbevisende og nærværende koncert på Roskilde Festival i år og efterfølgende charmerede hun publikum og anmeldere på Reading og Glastonbury. Soundvenue skrev bl.a. om koncerten på Roskilde Festivalen: 

”Følelsesfuld og kontrolleret på samme tid og med små charmerende knæk ledte den vejen og fastholdt publikums koncentration, så en fysisk omstændighed som det halvsløje spilletidspunkt blev decideret ligegyldig.”

Musikken løber taktfast i årerne 
Op gennem sin barndom opdagede den unge pige fra Ålesund artister som Joni Mitchell og Neil Young, som inspirerede hende til at gå musikkens vej. Sigrid blevet flasket op med musik i hjemmet. Begge hendes forældre er musikere og hendes bror Tellef Raabe er en populær pop-crooner i hjemlandet. 

Sigrid begyndte allerede sin karriere i 2013, da hun udgav sin debutsingle ”Sun”. Det blev til et nationalt gennembrud, og kort tid efter optrådte hun på den store, norske festival Øyafestivalen. 

Nu har den unge sangerinde netop skrevet pladekontrakt med det store pladeselskab Island Records, og hendes debutep Dont Kill My Vibe har for alvor skubbet den karismatiske sangerinde helt frem på den internationale scene.